Προς το περιεχόμενο

amd athlon xp 2500+ overclocking.

GIOBATS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρε παιδια τι μπορω να κανω με το 2500+ που μπορω να τον παω????τον εχω εδω και 4,5χρονια 3200+και δεν εχω κανενα προβλημα!!!εκτος απο τα καλοκαιρια που και 2500+ να τον εχω ανεβαζει θερμοκρασια και κολαει!!!αν δεν ανοιξω το clima!!!

αλλαζω και παστα συχνα!!!πεφτει 4-5βαθμους

καμια καλη ψυχτρα δοκιμασμενη???

:P:rolleyes::o:eek::mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για socket A δύσκολα θα βρεις κάτι καλό απο θέμα ψύξης... ίσως σε κάποιο μαγαζί με στόκ... ίσως αν εχεις απο τις παρτίδες που θυμάμαι να βρεις ενα καινούργιο ανεμιστηράκι για τη ψύχτρα σου και να το κουμπωσεις... ή των 4 εκατοστών είναι ή των 6 είναι

αποψή μου πάντα όσο και να τον ανεβάσεις απο αποδόσεις δεν θα δεις καμια τρελλή διαφορά.... αν το κάνεις απο χόμπι αυτό ειναι άλλο

απο 2500+ σε 3200+ με καποιο προγραμμα που το ειχα μερτησει απο 2200 ανεβαζε σε 2700 περιπου!!!δηλαδη!!!20% + και κατι ψηλα!!!εχω βρει μια και μαναδικη ψυχτρα της arctic-cooling(Coolers Copper Silent 3)

σωστα τα λες.αλλα με οποιοδηποτε επεξεργαστη συγχρονης τεχνολογιας θα δεις διαφορα +200%(μπορει να λεω και λιγο) και θα εχεις και αλλον 1 πυρηνα ή και αλλους 3.

η λυση στο προβλημα σου ειναι ειτε αλλαγη του ανεμιστηρα με μεγαλητερο (με ανταπτορα απο 6 σε 8 και ενα δυνατο 8αρι ανεμιστηρα) ή να ριξεις τα βολτ και την συχνοτητα λειτουργιας (δεν θα καταλαβεις διαφορα αν τον πας στα 3000+.). για να βρεις ψυκτρα ειναι λιγο ζορικο(αλλα δεν θα αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις(κοστιζει οσο 2 φορες ο επεξεργαστης σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...