lamarko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδιά...τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να εγκαταστήσω το itunes 7.7 και κατα την διάρκεια της εγκατάστασης εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει κάτι για το bonjour service, ποιο συγκεκριμένα λέει ("Bonjour service failed to start; verify you have sufficient privileges to start system services)... γιατι? δεν μπορώ να καταλάνω τι φταίει. πληροφορικά έχω το 7.4 και όλα δουλεύουν μια χαρά, σε αντίθεση με το 7.7 που δεν λέει να εγκατασταθεί Έχω windows vista home premium Please Help meee
lamarko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 παιδια τα κατάφερα!ακούστε τι θα κάνετε όσοι ενδιαφέρεστε. εγκαταστήστε μία παλία έκδοση πχ 7.4 όπως έκανα εγω. 1)πηγαίνετε και βρείτε το apple software update κάντε ένα check για updates. 2)επιλέξτε το itunes 3)πηγαίνετε στην επιλογή tools του προγράμματος και πατήστε download only. 4)μόλις κατεβάσει το τελευταίο itunes πατήστε πάλι tools και την επιλογή open downloaded updates folder. 5)μόλις ανοίξει ο φάκελος σβήστε το bonjour αρχείο και κάντε εγκατάσταση το αρχειο itunes (28mb περίπου). 6)το πρόγραμμα θα εγκατασταθεί χωρίς το πρόγραμμα bonjour που στην δική μου περίπτωση ήταν η αιτία για την μη εγκατάσταση στο pc μου. τέλος, μόλις ανοίξετε για πρώτη φορά το itunes θα σας πει ότι το bonjour δεν λειτουργεί, πατήστε οκ και το πρόγραμμα θα ανοίξει... Αποτέλεσμα: το πρόγραμμα δουλεύει χωρίς καμία παρενέργεια και συγχρονίζεται με το iphone 3g. μακάρι να όλοι οι του εξωτερικού να ήξεραν Ελληνικά, καθώς πάρα πολύ που έχουν vista ταλαιπορούνται με το παραπάνω... LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.