g3orgi0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 γεια σε ολους!δν ξερω πολυ καλα ποδηλατο αλλα θελω να αγορασω ενα.να αγορασω ενα bmx ή ενα με ταχητυτες?το θελω για μεσα στην πολη.
elven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Τρίκυκλο. Πάρε ένα mountain bike που είναι και τσι μοδός
Bibi51008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 αν το 8έλεις για μεσα στην πολη..Δλδ για street και καλα για τη μετακίνηση κ έτσι. παρε ενα με ταχύτητες. το bmx δν είναι για την πλάκα..άσε που είναι και πιο κουραστικό για να μετακινείσαι μόνο. Φίλε εγώ λέω με ταχύτητες..
Garnele Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κι εγώ με ταχύτητες. Το bmxάκι είναι για άλλα πράγματα και η πόλη με εξαίρεση τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που ενδεχομένως δεν έχει καν, δεν ενδείκνυται για τέτοια κόλπα στο δρόμο. εντιτ και ο αχαλίνωτος βλάκας, τώρα είδα τις ημερομηνίες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Bmx ειναι για κόλπα μονο κτλ σε πλατείες κτλ. Τα υπολοιπα που αναφερθηκαν ειναι για να μετακινήσε να μπορεις να κάνεις μεγάλες αποστάσεις. http://www.podilates.gr/forum
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγώ πάλι, ως αχαλίνωτος κάγκουρας, αν και ελπίζω να έχεις πάρει ποδήλατο έναν χρόνο τώρα, προτείνω ασυζητητί BMX. Beer, sex 'n' BMX !!!
Grabi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 αν θές αποκλιστικά για μέσα στην πόλη πάρε bmx.είναι πιο εμφανίσημα και όμορφα και επειδή είναι μικρότερα είναι και πιο βολικά.τωρα αν θές γενικα που λογικά θα θες πάρε mountain.το βμχ στην πολη πας μια χαρά που δεν εχει ανηφόρες. σε ανηφόρες κουράζεσε πολυ
slipknot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Απλά το ξέθαψε ένας και οι υπόλοιποι έπεσαν στη παγίδα.
greekboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τρίκυκλο. Πάρε ένα mountain bike που είναι και τσι μοδός 4 εχει αυτο (ναι i know ποστ του 08 αλλα w/e)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.