Ippotas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εχω την 1.1.4 version ,Το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο δλδ δεν ξερω με ποιο τροπο εχει ξεκλειδωθει και χθες επειδη εκανα κατι update στο com. sources εχασα το ελληνικο keyboard και μου εγεινε ρωσικο,τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εχω την 1.1.4 version ,Το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο δλδ δεν ξερω με ποιο τροπο εχει ξεκλειδωθει και χθες επειδη εκανα κατι update στο com. sources εχασα το ελληνικο keyboard και μου εγεινε ρωσικο,τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω? Uninstall το υπαρχον keyboard και στην συνεχεια install το keyboard απο το repo της mediaweb.
Ippotas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 το κανα αυτο που μου ειπες βασικα απ οτι καταλαβα το igreek πρεπει να ναι αυτο που κανει ελληινικο το keyboard αλλα δεν εγεινε τπτ παραμενει ρωσικο και uk
Kostas75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παιδιά μια ερώτηση: Μιλάτε για το iPhone 3G ή για το παλιό iPhone; Σχετικά με το iPhone 3G που με ένδιαφέρει υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα να γράφεις, π.χ. SMS, στα ελληνικά κάπως;; Ευχαριστώ.
charoui Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παιδιά μια ερώτηση: Μιλάτε για το iPhone 3G ή για το παλιό iPhone; Σχετικά με το iPhone 3G που με ένδιαφέρει υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα να γράφεις, π.χ. SMS, στα ελληνικά κάπως;;Ευχαριστώ. και το 3g και το παλιό αφού έχουν το ίδιο firmware είναι ακριβώς τα ίδια. Δυστυχώς ακόμα περιμένουμε για τα ελληνικά από την apple
DonKont Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για το 2.χ Software κάτι έχει βγει... Δες εδώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για το 2.χ Software κάτι έχει βγει... Δες εδώ To οποιο δεν ειναι και το πλεον λειτουργικο,ειδικα αν βιαζεσαι να στειλεις ενα sms.
DonKont Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 To οποιο δεν ειναι και το πλεον λειτουργικο,ειδικα αν βιαζεσαι να στειλεις ενα sms. Ναι, όντως... τουλάχιστον είναι κάτι για όσους δεν αντέχουν τα greeklish. Πάντως θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και ότι πιο λειτουργικό και γρήγορο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.