Προς το περιεχόμενο

Ελληνικo keyboard iphone

Ippotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την 1.1.4 version ,Το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο δλδ δεν ξερω με ποιο τροπο εχει ξεκλειδωθει και χθες επειδη εκανα κατι update στο com. sources εχασα το ελληνικο keyboard και μου εγεινε ρωσικο,τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω?

• Moderators
Δημοσ.
εχω την 1.1.4 version ,Το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο δλδ δεν ξερω με ποιο τροπο εχει ξεκλειδωθει και χθες επειδη εκανα κατι update στο com. sources εχασα το ελληνικο keyboard και μου εγεινε ρωσικο,τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω?

Uninstall το υπαρχον keyboard και στην συνεχεια install το keyboard απο το repo της mediaweb.

Δημοσ.

το κανα αυτο που μου ειπες βασικα απ οτι καταλαβα το igreek πρεπει να ναι αυτο που κανει ελληινικο το keyboard αλλα δεν εγεινε τπτ παραμενει ρωσικο και uk

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: Μιλάτε για το iPhone 3G ή για το παλιό iPhone; Σχετικά με το iPhone 3G που με ένδιαφέρει υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα να γράφεις, π.χ. SMS, στα ελληνικά κάπως;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση: Μιλάτε για το iPhone 3G ή για το παλιό iPhone; Σχετικά με το iPhone 3G που με ένδιαφέρει υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα να γράφεις, π.χ. SMS, στα ελληνικά κάπως;;

Ευχαριστώ.

και το 3g και το παλιό αφού έχουν το ίδιο firmware είναι ακριβώς τα ίδια. Δυστυχώς ακόμα περιμένουμε για τα ελληνικά από την apple

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Για το 2.χ Software κάτι έχει βγει... Δες εδώ

To οποιο δεν ειναι και το πλεον λειτουργικο,ειδικα αν βιαζεσαι να στειλεις ενα sms.

Δημοσ.
To οποιο δεν ειναι και το πλεον λειτουργικο,ειδικα αν βιαζεσαι να στειλεις ενα sms.

Ναι, όντως... τουλάχιστον είναι κάτι για όσους δεν αντέχουν τα greeklish. Πάντως θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και ότι πιο λειτουργικό και γρήγορο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...