Προς το περιεχόμενο

Asus vk222h αξιζει για τα λευτα της?

-Morpheus-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι γιατί είναι Samsung, απλά επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει...

το έχουν αρκετοί στο forum και λένε τα καλύτερα

επίσης έχω διαβάσει καλά λόγια στο http://www.behardware.com (καλό site για monitor reviews)

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό έβρισκες την 2232BW σε συμφέρουσα τιμή, τις τελευταίες ημέρες πήρε μία αυξησούλα. Στα ίδια χρήματα πλέον μπορείς να δεις την 2253BW που έχει ακριβώς ίδια specs + αυξημένη τιμή dynamic contrast (8000:1 έναντι 3000:1 της 2232BW). Την έχω εδώ και 2 μέρες και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλό θα ήταν όποιος παραθέτει γνώμη να την δικαιολογεί κιόλας, εμένα πχ δεν μου λέει τίποτα το "γιατί είναι samsung..πολύ καλή η προσπάθεια της asus..αλλά στην εικόνα..samsung..".

Το τι θεωρεί ο καθένας στο "καλή εικόνα" είναι προσωπική γνώμη αν θεωρήσουμε ότι το panel και των δύο είναι ίδιας τεχνολογίας και οι ταχύτητες απόκρισης επείσης ίδιες.

Εγώ προσωπικά διάλεξα την ASUS γιατί χώρια από την "πολύ καλη εικόνα" :lol: έχει HDMI, έχει ένα extra USB που δεν είναι κακό να υπάρχει, και φυσικά την camera που με έχει γλυτώσει από παραπανήσια καλώδια.

Δεν την επέλεξα ειδικά για τα παραπάνω μιας και είμαι gamer, την επέλεξα για τους πολύ καλούς χρόνους απόκρισης όπως επείσης και για το semi glare type οθόνης που έχει.

Η Samsung έχει πολύ πιο "θολό" τύπο οθόνης (antiglare).

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...