Nik0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Στο hamachi μεταχυ εμου και 2 φιλων παρουσιαζεται το εξης προβλημα. Ο ενας φιλος ειναι πληρωσ προσβασιμος απο ολου μας. Ο 2ος μας ζηταει user kai pass για να μπορεοσυμε να δουμε τα shares. και τελος εγω δεν ειμαι προσβασιμος απο κανεναν, ενω δεν τρεχω κανενα firewall εκτος των X:. Ποια ρυθμιση μπορει να με επηρεαζει? O 1oς φιλος πως ειναι πληρως προσβaσιμος? den einai dinati i prosvasi sto \\5.232.126.153. Borei na min exete dikaioma na xrisimopoiisete afton ton poro diktiou.Epikoinoniste me ton diaxeiristi aftou tou diakomisti gia na diapistosete an exete dikaioma prosvasis.Den epitrepetai i prosvasi Αυτο ειναι το ακριβες μηνυμα σε οποιος παει να συνεθει πανω μου. τι να φταιει ρε παιδια?
100 010 00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Στο preferences>security.... uncheck το tab: block vulnerable windows services
Nik0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Στο preferences>security.... uncheck το tab: block vulnerable windows services απενεργοποιημενο το εχς και γω οπως και οι υπολοιποι. δεν φταιει αυτο....κατι αλλο ειναι...
100 010 00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Να μην ειναι τσεκαρισμενο στο windows firewall>advanced settings.... το hamachi και το local connection και στους 3 σας.... αλλιως σε κοβει το antivirus
Nik0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 για να το δοκιμασω γιατι βλεπω και τα 2 ειναι τσεκαριμσενα. to local connection αυτο γιατι πρεπει αν ειναι unticked?
Nik0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα ολα υατα που λες και δοκιμασα πολλες φορες αλλα παλι το ιδο μηνυμα παιρνω. δοκιμασα και να ενεργοποιησω και να απενεργοποιησς το guest account αλλα παλι τα ιδια... γιατι ρε γμτ... τους αλλους εγω πως μπορω και τους προσπελαυνω χςρις προβλημα?
Deathy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ο ghost ειχε βγαλει vulns για το hamachi απορω πως το χρησιμοποιητε ακομ>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.