NemesisUltra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ASUS = Striker 2 = Maximus Extreme = Rampage Extreme πια gigabyte τι ειναι αυτο?
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ASUS+ πολυ σταθερη και δεκτικη σε πολλα ανεβασματα!! και στις καρτες γραφηκων οσο για Gigabyte xaaxax τα σκουπιδια εχουν παντα θεση για μλκς! ASUS = Striker 2 = Maximus Extreme = Rampage Extreme πια gigabyte τι ειναι αυτο? Μια μικρη τεκμηριωση σε αυτα που λεμε δεν ειναι κακη... Αν δεν εχεις ιδεα ποια ειναι η Gigabyte, δεν εχεις δικαιωμα να εκφερεις και αποψη για αυτην.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 καλά για την Striker 2 άστο καλύτερα, έχω ακούσει πολύ γκρίνια από o/cers... δεν έχει τα χάλια της Striker I, αλλά δεν φτάνει τις Χ38/Χ48 mobos της Asus...
Sadman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 η abit δεν παιζει μεσα ε?(ή ειναι ocers delicated?) Gigabyte ποτε δεν τις συμπαθησα...δεν ξερω γιατι,γκαντεμια πες το,οτι θες πες το,αλλα δεν τις συμπαθω. Asus?To πρωτο μου mobo ητανε απο δαυτα,δεν εχω να σχολιασω,κατι και προτεινω ανεπιφαλκτα(τις intel chipset based,τις απο nv μερια,ουτε στον εχθρο σου )
KANTAFY2002 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα συμφωνησω με τον ανωθεν φιλο για της abit εχω αβιτ εδω και 6 χρονια και παντα ηταν ανωτερες σε προτωπορες ιδεες τωρα που εχω την aw8d eδω και 2 χρονια δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη αλλα πιστευω οτι ειναι μια εταιρια που αξιζει
NemesisUltra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μια μικρη τεκμηριωση σε αυτα που λεμε δεν ειναι κακη... Αν δεν εχεις ιδεα ποια ειναι η Gigabyte, δεν εχεις δικαιωμα να εκφερεις και αποψη για αυτην. Η Gigabyte? πια ειναι? αυτη που χαλασε ολλα σας τα MB να πια ειναι
mits@kos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Abit.. IP35 Pro (v.17 bios) και μπορείτε να πετάξετε τις υπόλοιπες από το μπαλκόνι ελεύθερα.. :Ρ
SwAToNeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Είναι ανάλογα τι έχεις να δώσεις, τι θες να κάνεις. Όλες οι εταιρείες έχουν τα προβλήματά τους και κάνουν και τα λάθη τους. Εδώ ακόμα πολλοί χρησιμοποιούμε Windows και ας βρίζουμε τη Microsoft καθημερινά (Καινούργιο λειτουργικό και το θεματάκι για δίκτυο με τα XP ακόμα να λυθεί πλήρως και θέλει να βγάλει και καινούργια έκδοση χαχαχα). Ναι η gigabyte έχει κάνει ένα λάθος και προξένησε σε πολλούς χρήστες πρόβλημα. Και η asus έχει προξενήσει πρόβληματα όχι τόσο σοβαρά αλλά τυχαίνουν. Γενικά έχουν δείξει η 2 εταιρείες καλό χαρακτήρα. Και μην αρχίζετε τις αηδίες η gigabyte έκανε αυτό και η asus έκανε εκείνο, να πώ οτι έχετε και προσωπικό όφελος. Ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη ανάλογα με της γνώσεις του και την γνώμη του, μάθετε λίγο πιο πολυτισμένα. Εγώ προσωπικά για O/C θα έπαιρνα Abit αλλά για τα λεφτά που διαθέτω και αυτά που ζητούσα πήρα Asus. H gigabyte δε μου δίνει τόσο ασφάλεια όσο η Asus πάνω σε αυτό που θέλω. Υ.Γ: Είναι άποψη μου σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει πολυτισμένα να φέρει άποψη όχι κανιβαλισμούς.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Foxconn > Dfi > Abit > Evga > Asus > Giga > Msi > Assrock > ECS από την καλύτερη στην χειρότερη προσωπική άποψη
parsifal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τώρα όσοι έχουν asus μου λένε πάρε asus όσοι έχουν gigabyte μου λένε πάρε gigabyte.έτσι είπα και εγώ να πάρω και την δικιά σας γνώμη. Μα, κι εδώ το ίδιο θα συμβεί. Όσοι έχουν ASUS, θα σου πουν για ASUS κλπ. Περίμενες κάτι διαφορετικό; προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ η ταχύτητα η ο εξοπλισμός όσο η αξιοπιστία. Intel® Desktop Boards
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 μακράν για όποιον θέλει σταθερότητα πάει σε intel ή supermicro και υπάρχουν πολλά ακόμα το θέμα είανι οτι τα board της intel είναι πολύ ακριβά για τα λίγα feature που έχουν θα πεις η σταθερότητα πληρώνετε αλλά σήμερα όλα τα board μια χαρά σταθερά είναι
darksoho33 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 καθε εξαμηνο που κανω αναβαθμιση τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω ΜΟΒΟ gigabyte χωρις προβλημα. παλιοτερα ειχα πεσει σε ελαττωματικο προιον asus και αλλαξα εταιρια. πιστευω πως ειναι πολυ καλες και οι δυο αλλα ειναι που θα πεσεις οπως ειπαν και τα παιδια. να κανω μια παρενθεση και να πω, πως σε πολλους φιλους μου τον αριθμο 10 παρακαλω που δεν ειχαν χρηματα αρκετα τους εβαζα asrock και κανενας ποτε δεν με εχει παρει τηλ να μου αναφερει καποιο προβλημα
liopyr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η Gigabyte? πια ειναι?αυτη που χαλασε ολλα σας τα MB να πια ειναι Ναι, οκ, ... Εντάξει. ***************** Νομίζω πως ένα thread που έχει όνομα "Gigabyte ή Asus", είναι αδύνατο να μην λάβει οπαδικές προεκτάσεις. Αν δεν μας πει ο φίλος τι Pc ανδιαφέρεται να στήσει, και ανάμεσα σε ποια Asus και σε ποια Gigabyte είναι, ώστε να του πούμε τα υπέρ και τα κατά της καθεμίας, συμπέρασμα δεν βγαίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Abit.. IP35 Pro (v.17 bios) και μπορείτε να πετάξετε τις υπόλοιπες από το μπαλκόνι ελεύθερα.. :Ρ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54304 η Abit αποχωρεί από την αγορά Motherboards
NemesisUltra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 κριμα παιδια για την abit το διαβασα και εγω κριμααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.