MasterBilly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ποια κατά την γνώμη σας πιστεύεται ότι είναι καλύτερη μάρκα για motherboard? αφορμή για αυτό το ποστ είναι ότι η απόψεις διίστανται από αρκετούς φίλους μου πρόσφατα είχα μια gigabyte η οποία αν και δούλευε τέλια για περίπου ένα χρόνο στα ξαφνικά κώλυσε και μετά δεν ξαναπήρε ποτέ. τώρα όσοι έχουν asus μου λένε πάρε asus όσοι έχουν gigabyte μου λένε πάρε gigabyte. έτσι είπα και εγώ να πάρω και την δικιά σας γνώμη. προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ η ταχύτητα η ο εξοπλισμός όσο η αξιοπιστία. όλες πλέον είναι πλούσιες από εξοπλισμό αυτό να λέγεται. τώρα θα μου πείτε τι "τι ψάχνεις τώρα" ε ας πάρω καμιά γνώμη παραπάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 όλες έχουν πιθανότητα να τα φτύσουν, σημασία είναι τι κάνεις εσύ στο pc (overclocking για παράδειγμα) και πόσο γκαντέμης είσαι...
Venisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 όλες έχουν πιθανότητα να τα φτύσουν Εννοείτε πως αυτό θα ισχύει πάντα.. Τώρα τελευταία η gigabyte τα έχει κάνει θάλασσα με τα τελευταία bios να μην δουλεύουν σωστά.. Δεν νομίζω πως υπάρχει ποιο σταθερή εταιρεία από την asus στις μητρικές κάρτες..
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ενώ τα bios της asus, μέσα στην σταθερότητα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ε όσο να ναι είναι λίγο πιο "stable"
phanispal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Phoenix Award bios ftw! AMI bios ftl! :lol:
johnny21a Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 gigabyte δαγκωτο, στην καινουργια και φοβερη ASUS ενος φιλου που εκανα αναβαθμιση και δεν φορτωνε τιποτα καναμε αμαν να την επαναφερουμε, ενω στην Gigabyte αν υπαρχει προβλημα στο Bios με ρυθμισεις και update παντα μπορουσα να την επαναφερω
ants_1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Σημασία για o/c δεν έχει μόνο η mobo αλλά και η ψύξη βεβαίως βεβαιώς . Όσο για την μάρκα : Gigabyte . Αλλά και αυτή της ASUS μ'αρέσει .
Venisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 gigabyte δαγκωτο, στην καινουργια και φοβερη ASUS ενος φιλου που εκανα αναβαθμιση και δεν φορτωνε τιποτα καναμε αμαν να την επαναφερουμε, ενω στην Gigabyte αν υπαρχει προβλημα στο Bios με ρυθμισεις και update παντα μπορουσα να την επαναφερω Και στην gigabyte τα καινούρια BIOS έκαψαν πολύ κόσμο..
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 E, νταξει τι ψαχνουμε τωρα, ολα τα καινουρια μοντελα εχουν στην αρχη buggy bios. Κατα παραδοση, σε αυτον τον τομεα, η Asus εχει χειροτερο ιστορικο. (και δεν σηκωνω κουβεντα επ'αυτου)
Venisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλά δεν πειράζει,δεν έγινε κ τίποτα, την επόμενη φορά θα πάρεις κ εσύ asus.. Όλες οι εταιρείες έχουν προβλήματα στα προϊόντα τους..κ σε όλα αυτά τα προϊόντα ότι πληρώνεις παίρνεις..(συνήθως) Ο κάθε κατασκευαστής έχει το δικό του όνομα στην αγορά.. Είναι η δεύτερη κάρτα γραφικών που εμπιστεύομαι τα λεφτά μου στην gigabyte και άνετα θα ξανά έπαιρνα..Φίλος μου την έχει πατήσει άσχημα με κάρτα της asus 8800gt κ ευτηχώς που την είχαμε πάρει από πλαίσιο..ενώ άλλος χρήστης εδώ, έχασε την gigabyte μητρική του λόγω ελλατωματικού bios..όπως κ πολλοί άλλοι..
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλά δεν πειράζει,δεν έγινε κ τίποτα, την επόμενη φορά θα πάρεις κ εσύ asus.. Εχω και asus. (αν προσεξεις ποια, θα καταλαβεις και την αποψη μου για την εταιρια)
MasterBilly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 από ότι βλέπω μέχρι στιγμής αυτές οι δυο παίζουνε ε giga και asus όσον με αφορά δεν κάνω ποτέ Ο/C πιστεύω ότι έτσι πάω γυρεύοντας το ζητούμενο πιστεύω είναι να μπορεί ένα board να κρατάει κάποιων καιρό και μην τα παίζει μόλις λήξει η εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.