Προς το περιεχόμενο

gigabyte asus η άλλη ?

MasterBilly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια κατά την γνώμη σας πιστεύεται ότι είναι καλύτερη μάρκα για motherboard?

αφορμή για αυτό το ποστ είναι ότι η απόψεις διίστανται από αρκετούς φίλους μου

πρόσφατα είχα μια gigabyte η οποία αν και δούλευε τέλια για περίπου ένα χρόνο στα ξαφνικά κώλυσε και μετά δεν ξαναπήρε ποτέ.

τώρα όσοι έχουν asus μου λένε πάρε asus όσοι έχουν gigabyte μου λένε πάρε gigabyte.

έτσι είπα και εγώ να πάρω και την δικιά σας γνώμη.

προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ η ταχύτητα η ο εξοπλισμός όσο η αξιοπιστία.

όλες πλέον είναι πλούσιες από εξοπλισμό αυτό να λέγεται.

τώρα θα μου πείτε τι "τι ψάχνεις τώρα"

ε ας πάρω καμιά γνώμη παραπάνω ;)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όλες έχουν πιθανότητα να τα φτύσουν, σημασία είναι τι κάνεις εσύ στο pc (overclocking για παράδειγμα) και πόσο γκαντέμης είσαι...

Δημοσ.
όλες έχουν πιθανότητα να τα φτύσουν

Εννοείτε πως αυτό θα ισχύει πάντα..

Τώρα τελευταία η gigabyte τα έχει κάνει θάλασσα με τα τελευταία bios να μην δουλεύουν σωστά..

Δεν νομίζω πως υπάρχει ποιο σταθερή εταιρεία από την asus στις μητρικές κάρτες..

Δημοσ.

gigabyte δαγκωτο, στην καινουργια και φοβερη ASUS ενος φιλου που εκανα αναβαθμιση και δεν φορτωνε τιποτα καναμε αμαν να την επαναφερουμε, ενω στην Gigabyte αν υπαρχει προβλημα στο Bios με ρυθμισεις και update παντα μπορουσα να την επαναφερω

Δημοσ.
gigabyte δαγκωτο, στην καινουργια και φοβερη ASUS ενος φιλου που εκανα αναβαθμιση και δεν φορτωνε τιποτα καναμε αμαν να την επαναφερουμε, ενω στην Gigabyte αν υπαρχει προβλημα στο Bios με ρυθμισεις και update παντα μπορουσα να την επαναφερω

Και στην gigabyte τα καινούρια BIOS έκαψαν πολύ κόσμο..

Δημοσ.

E, νταξει τι ψαχνουμε τωρα, ολα τα καινουρια μοντελα εχουν στην αρχη buggy bios.

Κατα παραδοση, σε αυτον τον τομεα, η Asus εχει χειροτερο ιστορικο.

(και δεν σηκωνω κουβεντα επ'αυτου) :P

Δημοσ.

Καλά δεν πειράζει,δεν έγινε κ τίποτα, την επόμενη φορά θα πάρεις κ εσύ asus..:P

Όλες οι εταιρείες έχουν προβλήματα στα προϊόντα τους..κ σε όλα αυτά τα προϊόντα ότι πληρώνεις παίρνεις..(συνήθως)

Ο κάθε κατασκευαστής έχει το δικό του όνομα στην αγορά..

Είναι η δεύτερη κάρτα γραφικών που εμπιστεύομαι τα λεφτά μου στην gigabyte και άνετα θα ξανά έπαιρνα..Φίλος μου την έχει πατήσει άσχημα με κάρτα της asus 8800gt κ ευτηχώς που την είχαμε πάρει από πλαίσιο..ενώ άλλος χρήστης εδώ, έχασε την gigabyte μητρική του λόγω ελλατωματικού bios..όπως κ πολλοί άλλοι..

Δημοσ.
Καλά δεν πειράζει,δεν έγινε κ τίποτα, την επόμενη φορά θα πάρεις κ εσύ asus..:P

Εχω και asus. (αν προσεξεις ποια, θα καταλαβεις και την αποψη μου για την εταιρια) :P

Δημοσ.

από ότι βλέπω μέχρι στιγμής αυτές οι δυο παίζουνε ε giga και asus

όσον με αφορά δεν κάνω ποτέ Ο/C πιστεύω ότι έτσι πάω γυρεύοντας

το ζητούμενο πιστεύω είναι να μπορεί ένα board να κρατάει κάποιων καιρό και μην τα παίζει μόλις λήξει η εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...