Προς το περιεχόμενο

Cisco 871W και ADSL2+

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Eπειδή είμαι στα εξωτερικά και θα κατέβω λίγο Ελλάδα δεν γνωρίζω κάποιοα πράγματα.

Στο σπίτι μου Ελλάδα έχουμε ADSL2+ 24 Μb από Forthnet και χρησιμοποιώ ένα ρουτεράκι της linksys που έδιναν με το ADSL in a Box Plus (το wireless) δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο (wga200 κάτι τέτοιο)

Αυτό υποστηρίζει ADSL2+ έτσι δεν είναι;

Κατι άλλο τώρα. Έχω ένα wireless router Cisco 871 W το οποίο δεν πρέπει να υποστηρίζει ADSL2+ μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

Αν όντως είναι έτσι μπορώ να το κοτσάρω πίσω από το linksys και να έχω ταχύτητα ΑDSL (προφανώς όχι ADSL2+). Το λέω αυτό γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τον wireless γιατί έχει configured VPN σύνδεση με την εταιρία μου και κοτσάρω πάνω του συσκευές που συνδέονται με την εταιρία κατευθείαν.

Eμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό αλλά θέλω να ξέρω σίγουρα πριν κατέβω Ελλάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο σπίτι μου Ελλάδα έχουμε ADSL2+ 24 Μb από Forthnet και χρησιμοποιώ ένα ρουτεράκι της linksys που έδιναν με το ADSL in a Box Plus (το wireless) δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο (wga200 κάτι τέτοιο)

Αυτό υποστηρίζει ADSL2+ έτσι δεν είναι;

Κατι άλλο τώρα. Έχω ένα wireless router Cisco 871 W το οποίο δεν πρέπει να υποστηρίζει ADSL2+ μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

ναι το WAG200 υποστηρίζει ADSL2+...

για το Cisco δεν είμαι σίγουρος το ψάχνω

Δημοσ.

To cisco ειναι ρουτερ σκετο....δεν ειναι μοντεμ-ρουτερ.... δεν εχει καμια σχεση με ADSL ....αρα δε θα χεις κανενα προβλημα..

Δημοσ.

Όντως tsakonas πρέπει να έχεις δίκιο. Και εδώ το έχω συνδεδεμένο σε ένα άλλο cisco 877 το οποίο είναι και adsl και το οποίο μάλλον δεν υποστηρίζει ADSL2+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...