Προς το περιεχόμενο

το νεο iphone πιανει φωτια!

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νεο iphone πιανει φωτιά!

Νέα προβλήματα για το τελευταίο 3G iPhone της Apple μετά τις αναφορές που έχουν ξεκινήσει ότι πιάνουν φωτιά!

Η πιο δημόσια αναφορά εδώ, δείχνει ένα καπνιστό και νεκρό iphone προς τέρψιν του τοπικού τύπου.

Φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε κατά τη φόρτιση, κάτι που θα μπορούσε να είναι είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που μπορεί να συμβεί σε κάθε συσκευή.

Ωστόσο το iphone αποδεικνύεται ήδη buggy και με χαμηλή ποιότητα λήψης εξατίας ενός ανώριμου chipset.

Άγνωστο αποτελεί το γεγονός γιατί χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο chipset παρ' όλο ότι ήταν γνωστό ότι δημιουργούσε προβλήματα στους πρώτους χρήστες (early adapters) στην Ευρώπη για 4χρόνια

Ένα software update για να λύσει τα προβλήματα λήψης έκανε τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί προβλήματα στο GPS σύστημα της συσκευής

Η Apple παραμένει σιωπηλή για όλα αυτά τα προβλήματα και μερικοί παρατηρητές αναρωτιούνται εαν θα υπάρξει απόσυρση του προιόντος.

Πηγή: Fudzilla

post-73974-129062972303_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον η vodafone έβαλε καποιο software της και μετά το iphone ή τα φτύνει ή παθαίνει κάτι.

Αποκλύεται να φταίει η apple γι αυτό που λες γιατί πρίν βγάλουν τα iphone η apple έκανε αυστηρό έλενχο ώστε τα iphone να μην πάθουν τίποτα και ένας φιλος μου έχει το iphone κανονικό και το έχει 4 μήνες και δεν έπαθε τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μάλλον η vodafone έβαλε καποιο software της και μετά το iphone ή τα φτύνει ή παθαίνει κάτι.

ωχ Θέε μου...

facepalm.jpg

Αποκλύεται να φταίει η apple γι αυτό που λες γιατί πρίν βγάλουν τα iphone η apple έκανε αυστηρό έλενχο ώστε τα iphone να μην πάθουν τίποτα και ένας φιλος μου έχει το iphone κανονικό και το έχει 4 μήνες και δεν έπαθε τίποτα.

μάθε να διαβάζεις...μιλάει για το ΝΕΟ iphone όχι αυτό που έχει ο φίλος σου εδώ και 4 μήνες

• Super Moderators
Δημοσ.

για το iPhone που είναι εδώ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, μιλάει...

δλδ το new iPhone 3G που έφερε η Vodafone...

αυτό που έχει ο φίλος σου εδώ και 4 μήνες είναι το παλιό το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως στην Ελλάδα από την Apple..

Δημοσ.

Το iphone που είναι εδώ στην ελλάδα, ο φιλος μου που είναι απο την τσεχία έκει το πήρε γιατι στην τσεχία βγήκε νωρίτερα.

Και vodafone-iphone.jpg

Δημοσ.

Εγω το φορτιζω για πρωτη φορα σημερα και μπορω να πω οτι ολα ειναι μια χαρα. Αν αρχισει κατι να μυριζει θα σας το πω

Επισης ηρεμηστε λιγο, βγηκε ενας βλακαμας που καν δεν ξερουμε τι μπορει να φταιει και εβγαλε αυτη την εικονα. Ο αλλος βλακαμας ελεγε οτι κοπηκε με το MB air. Ο αλλος κοπηκε με ενα βιβλιο και το εκανε θεμα

Πολλοι βλακαμαδες μαζευτηκαν, αλλα η μετοχη της apple δεν θα πεσει

Δημοσ.
Το νεο iphone πιανει φωτιά!

Νέα προβλήματα για το τελευταίο 3G iPhone της Apple μετά τις αναφορές που έχουν ξεκινήσει ότι πιάνουν φωτιά!

Η πιο δημόσια αναφορά εδώ, δείχνει ένα καπνιστό και νεκρό iphone προς τέρψιν του τοπικού τύπου.

Φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε κατά τη φόρτιση, κάτι που θα μπορούσε να είναι είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που μπορεί να συμβεί σε κάθε συσκευή.

Ωστόσο το iphone αποδεικνύεται ήδη buggy και με χαμηλή ποιότητα λήψης εξατίας ενός ανώριμου chipset.

Άγνωστο αποτελεί το γεγονός γιατί χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο chipset παρ' όλο ότι ήταν γνωστό ότι δημιουργούσε προβλήματα στους πρώτους χρήστες (early adapters) στην Ευρώπη για 4χρόνια

Ένα software update για να λύσει τα προβλήματα λήψης έκανε τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί προβλήματα στο GPS σύστημα της συσκευής

Η Apple παραμένει σιωπηλή για όλα αυτά τα προβλήματα και μερικοί παρατηρητές αναρωτιούνται εαν θα υπάρξει απόσυρση του προιόντος.

Πηγή: Fudzilla

Πού το λέει ακριβώς στο fudjilla?

Δημοσ.
γιουπιιιιιιιι....τωρα θα ριξουν τις τιμες δηλαδη?

αν δεν υπάρξει ενημέρωση από την apple ή δεν γίνει κάποια αλλαγή στο κινητό σε hardware ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν νομίζω να κουνηθεί η τιμή του...

ποιος είναι αυτός που το δημοσίευσε αυτό? μια φωτογραφία δεν...φέρνει την άνοιξη!και περισσότερο με βάζει σε υποψίες το γεγονός ότι η apple δεν απαντάει. και μην μου πείτε ότι αυτή είναι η τακτική της...το iphone είναι κράχτης για την εταιρία και σαν σοαβρή εταιρία αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα κάτι θα έπρεπε να είχε κάνει ή πει...εκτός αν όντως κάτι κάνει για το θέμα αυτό και απλά θα μιλήσει στο τέλος...τι να πω...

σκεφτείται και το άλλο βέβαια ότι πολλά ακούγονται για διάφορα προιόντα και στην τελική...τόσα εκατομμύρια που κυκλοφορούν ε ένα ή δύο ή δέκα χιλιάδες ή δεν ξέρω κι εγώ θα την πάθει και θα βγει μάπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...