gloom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδιά χθες βραδυ m έπεσε ο σκληρός και από τότε δεν ανάβει Αν την συνδέσω κατευθείας στο pc έτσι ώστε να τα βάλω όλα στο pc και μετά τα μεταφέρω στο καινούργιο σκληρό θέλω βοήθεια σας παρακαλώ """Έχω κάνει ίδιο Post σε λάθος theard ζητω μεγάλο συγγνώμη για αυτό"""
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 καταρχην μιλαμε για εσωτερικο η εξωτερικο δισκο?αν ειναι εξωτερικος ισως να επαθε κατι το κουτι .αν τωρα παιρνει μπροστα αλλα ακους καμια κεφαλη καρφωμενη στο δισκο εκει δεν μπορεις να κανεις κατι.δωσε more info.
gloom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μιλάω για εξωτερικό σκληρό δίσκο μου έπεσε και από τότε δεν ανάβει και κάνει έναν παράξενο θόρυβο του!..του!
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Κεφαλή είναι αυτο πιθανόν. Του! του! η πιο πολύ σαν κρακ! κρακ! ;;; Αν ειναι κεφαλή δεν μπορείς να κάνεις τιποτα...Εγώ εναν που χτυπησε απο διακοπή ρεύματος τον κοπάνησα ελφρά στο πάτωμα και συνηλθέ για να σώσω τα αρχεία αν και δεν τα βρήκε όλα γιατι κάποια στιγμή στο copy ξανα χτύπησε
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 εκτος αν το του του που εννοει ειναι σαν να μην παταει καλα το platter και να κανει θορυβο δεν μπορω να το εξηγησω.
gloom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αγόρασα νέο αλλα με κει να φτιάξω και τον παλιό γίνετε να κάνω καθ εγώ?
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αναλογως την βλαβη.αν ειναι κουτι γινετε αν ειναι πλακετα γινετε αν ειναι κεφαλη αστα να πανε.,
washcloud Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Aν δε σε νοιάζει που σκοτώνεις την εγγύηση του (αν σε νοιάζουν περισσότερο τα αρχεία απ΄ότι τα ? ) άνοιξέ τον, και σύνδεσέ τον ως εσωτερικό, κι αν είσαι τυχερός, θα σου δουλέψει για να μεταφέρεις τα αρχεία στον καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.