Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα σκληρού Hellp

gloom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χθες βραδυ m έπεσε ο σκληρός και από τότε δεν ανάβει

Αν την συνδέσω κατευθείας στο pc έτσι ώστε να τα βάλω όλα στο pc και μετά τα μεταφέρω στο καινούργιο σκληρό θέλω βοήθεια σας παρακαλώ

"""Έχω κάνει ίδιο Post σε λάθος theard ζητω μεγάλο συγγνώμη για αυτό"""

Δημοσ.

καταρχην μιλαμε για εσωτερικο η εξωτερικο δισκο?αν ειναι εξωτερικος ισως να επαθε κατι το κουτι .αν τωρα παιρνει μπροστα αλλα ακους καμια κεφαλη καρφωμενη στο δισκο εκει δεν μπορεις να κανεις κατι.δωσε more info.

Δημοσ.

μιλάω για εξωτερικό σκληρό δίσκο μου έπεσε και από τότε δεν ανάβει και κάνει έναν παράξενο θόρυβο του!..του!

Δημοσ.

Κεφαλή είναι αυτο πιθανόν. Του! του! η πιο πολύ σαν κρακ! κρακ! ;;;

Αν ειναι κεφαλή δεν μπορείς να κάνεις τιποτα...Εγώ εναν που χτυπησε απο διακοπή ρεύματος τον κοπάνησα ελφρά στο πάτωμα και συνηλθέ για να σώσω τα αρχεία αν και δεν τα βρήκε όλα γιατι κάποια στιγμή στο copy ξανα χτύπησε :eek:

Δημοσ.

εκτος αν το του του που εννοει ειναι σαν να μην παταει καλα το platter και να κανει θορυβο δεν μπορω να το εξηγησω.

Δημοσ.

Aν δε σε νοιάζει που σκοτώνεις την εγγύηση του (αν σε νοιάζουν περισσότερο τα αρχεία απ΄ότι τα ? ) άνοιξέ τον, και σύνδεσέ τον ως εσωτερικό, κι αν είσαι τυχερός, θα σου δουλέψει για να μεταφέρεις τα αρχεία στον καινούριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...