-WISE- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδια.θα προσπαθησω να σας βαλω στο θεμα γρηγορα και ευκολα. καταρχας εχω το modem/router thomson speedtouch 780WL(i) και παροχο netone. συνδεομαι ασυρματα με το asus eee pc 701.το περιεργο ειναι οτι δεν εχω κανει καμια ρυθμιση στο μοντεμ για ασυρματο δισκτυο (και το λαμπακι ειναι κοκκινο)παρολα αυτα καθε φορα στα διαθεσιμα δικτυα μεα στο σπιτι μου εμφανιζει στο λαπτοπ τη συνδεση του ρουτερ.ειχα/εχω τελειο σημα (100%) και το μπροουζινγκ ηταν/ειναι πολυ γρηγορο. που παει ο αοριστος χρονος?στο οτι εδω και 2-3 μερες ενω βρισκω το σημα του ρουτερ μου με το λαπτοπ,προσπαθω να συνδεθω και ειτε δεν συνδεεται ειτε συνδεεται αλλα δεν με βαζει ουτε μσν(pidgin γτ το λογισμικο του ασους ειναι λινουξ) και το μπροουσινγκ η ειναι απιστευτα αργο η δεν κανει καθολου... και μετα απο μια σελιδα εισαγωγικα,ρωταω:τι μπορει να φταιει?να μου κλεβουν το σημα?να εχει προβλημα το ασους η απλα ναναι θεμα netone?και αν συμβαινει κατι απο αυτα πως μπορω να το διαπιστωσω???ευχαριστω μειτς!!
snk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 δεν ξερω το συγγεκριμενο ρουτερ αλλα σιγουρα αμα μπεις μεσα, καπου θα εχει τους συνδεμενους χρηστες μαζι με mac address. κοιτα να δεις αν τιποτα λαμογια εχουνε μπουκαρει. Αν δεν ξερεις πως να μπεις στο ρουτερ, να σεταρεις wep, κτλπ ριξε παλι φωνη
-WISE- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 δεν ξερω το συγγεκριμενο ρουτερ αλλα σιγουρα αμα μπεις μεσα, καπου θα εχει τους συνδεμενους χρηστες μαζι με mac address. κοιτα να δεις αν τιποτα λαμογια εχουνε μπουκαρει.Αν δεν ξερεις πως να μπεις στο ρουτερ, να σεταρεις wep, κτλπ ριξε παλι φωνη ριχνω φωνη γτ δεν εχω ιδεα!! δεν εχω ασχοληθει ποτε με ρουτερ. για πε για πε!το οτι το σημα ειναι 100% δεν εχει να κανει με το αν καποιος χρησιμοποιει την συνδεση μου ε?
tsakonas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 http://www.zen.co.uk/UserFiles/Documents/Voice/ST780sip_UserGuide%5B1%5D.pdf
snk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 το σημα εχει να κανει με το ποσο καλη "επαφη" εχεις με το ρουτερ. Ισως να μην εχεις καθολου ιντερνετ αλλα ακομα να μπορεις να συνδεεσε στο ρουτερ για να παιξεις κανα τοπικο παιχνιδι με τους φιλους σου. πατα 2 φορες πανω στο εικονιδιο συνδεσης (των windows) του ασυρματου δικτυου (διπλα απο την ωρα) που ειναι στην task bar. θα σου ανοιξει ενα παραθυρο που δειχνει το σημα και ποσα πακετα εστειλες/πηρες. πατα το διπλανο tab/καρτελα στα αγγλικα support. εκει λεει την ΙΡ του ρουτερ σου. στα αγγλικα default gateway, ελληνικα προεπιλεγμενη πυλη, αν δεν κανω λαθος. ανοιξε τον αγαπημενο σου φυλλομετρητη και γραψε το νουμερακι που λεει για την πυλη/gateway. πρεπει να ειναι 192.168.χ.χ τωρα μπηκες στο ρουτερ, αμα σου ζητησει κωδικο κτλπ... δεν τα ξερω αλλα μαλλον πρεπει να εχει default, αμα ξερει καποιος ας τα πει. καπου εκει ξεκινας την περιηγηση στο ρουτερακι σου, ειναι σχετικα ευκολα να βρεις αμα ειναι καποιος μεσα, ισως να ειναι και η πρωτη οθονη που εμφανιζεται
-WISE- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 hmm...snk7 καλο αυτο που λες.προς το παρον ειμαι στη δουλεια.θα κανω ενα try εδω περα και μετα θα δοκιμασω και σπιτι! αλλα να ρωτησω αυτο το κανω στο ντεσκπτοπ μου η πρεπει να το κανω στο λαπτοπ που συνδεομαι? @tsakonas 8ενκς φιλε μου.αν και θα με δυσκολεψει λιγο καθως ενα μαυρολοουερ εχω μονο...
tsakonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Σελιδα 107-108 ,113-115 στο adobe. Μονο WEP μη βαλεις...οτι αλλο θες βαλε εχει 3 να διαλεξεις στο WPA-PSK....
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 υπαρχει ενα θεματακι.οταν πατησω 2 φορες πανω στην εικονιτσα στο κατω μερος δεν μου βγαζει καρτελα σαπορτ.μονο γενικα.αρα δεν ξερω ποια ειναι η ip μου...
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Σελιδα 107-108 ,113-115 στο adobe.Μονο WEP μη βαλεις...οτι αλλο θες βαλε εχει 3 να διαλεξεις στο WPA-PSK.... κινεζικα..δυστυχως..
tsakonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Χαχα, ευκολο ειναι ρε συ....δε θελει proficiency! την IP την βρισκεις απτο start-run-cmd και γραφεις ipconfig Msn me αν θες help
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Χαχα, ευκολο ειναι ρε συ....δε θελει proficiency! την IP την βρισκεις απτο start-run-cmd και γραφεις ipconfig Msn me αν θες help πατησα και μου εβγαλε 3 επιλογες... διευθυνση ip μασκα υποδικτυου προεπειλεγμενη πυλη και πατησα στον μοτζιλα την πρωτη ip και δεν εβγαλε τπτ.δοκιμασα την τριτη και μου εβγαλε οτι χρειαζεται πασ και γιουζερνειμ.δεν τα ξερω ομως.ειναι σε κανα μανουαλ?
acomaedo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 πατησα και μου εβγαλε 3 επιλογες...διευθυνση ip μασκα υποδικτυου προεπειλεγμενη πυλη και πατησα στον μοτζιλα την πρωτη ip και δεν εβγαλε τπτ.δοκιμασα την τριτη και μου εβγαλε οτι χρειαζεται πασ και γιουζερνειμ.δεν τα ξερω ομως.ειναι σε κανα μανουαλ? Συνήθως στα δίνουν πακέτο με το ρουτεράκι.
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι επρεπε να γραψω το σιριαλ ναμπερ που εχει απο κατω... το θεμα ειναι οτι με βαζει κανονικα πολλες φορες(οπως τωρα που γραφω) και ξαφνικα τρωει σκαλωμα και με πεταει απολα... και δεν σνδεεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.