KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ετυχε να δω σε μια φωτογραφια που τραβηξε η κοπελα μου ενω οδηγουσα οτι η σταμπα που εχει μενει απο τον καπνο του τσιγαρου πανω απο την θεση του οδηγου(οσοι καπνιζετε και οδηγειτε ξερετε) τελικα φαινεται (νομιζα οτι λογω μπεζ χρωματος δεν θα φαινοταν και πολυ) Γενικα μεσα στο αμαξι δεν καπνιζω πολυ, ενα τσιγαρο το πρωι για την δουλεια και ενα στο τελος της μερας που γυρναω απο την δουλεια. Δεν ειναι λοιπον μεγαλο σε εκταση. Απλα μπορει να φυγει?Ειναι αποχρωματισμος λογω καπνου?Ειναι υπολοιματα καπνου? Ή ειναι καμμενο οποτε τον ηιπα δεν γινεται τιποτα? Επισης, μπορει να βαφτει ή θελει αλλαγή ολη η ταπετσαρια του αμαξιου?
grigas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 υπάρχουν κάποια πλυντήρια αυτοκινήτων που αναλαμβάνουν καθαρισμό του αμαξιού εσωτερικά και καθαρίζουν και την κιτρινίλα του τσιγάρου στην οροφή. ξέρω ένα στο ναύπλιο, άμα κεράσεις μποσκαγιόλα στα νούφαρα θα σε πάω!
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Πήγαινε σε ενα οργανωμένο πλυντήριο που έχει "βιολογικό" καθαρισμό και πλύσιμο στο χέρι.Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Πήγαινε σε ενα οργανωμένο πλυντήριο που έχει "βιολογικό" καθαρισμό και πλύσιμο στο χέρι.Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. και την τιμη
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ε λογικο, μη τα θελουμε ολα δικα μας. και να γινει σαν καινουργιο το αυτοκινητο αλλα και να μη ξοδεψουμε δραχμη ειναι λιγο σα να τα θελουμε ολα δικα μας:-p
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν εχω προβλημα με την τιμη αρκει να μην ειναι 100Ε ας πουμε. Ετσι κιαλλιως αυτα εγιναν μεχρι πριν 2 χρονια αφου τοτε καπνιζα κανονικα μεσα στο αμαξι ενω τωρα τοχω κοψει στην ουσια οποτε λογικα θα αργησω να ξαναπαω @grigas, I hold you on your word παιζει και πολυ συντομα I'll let you know
Hamurabi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Oταν δινει 20 ευρω για ενα απλο πλυσιμο, ειναι απολυτο λογικο να εχει 80-100 ο βιολογικος καθαρισμος οπου κανει ενα αμαξι 10 ετων να φαινεται ολοκαινουργιο.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Kατσε ομως ρε αδελφε, μια μουτζουρα 5χ5cm^2 θελω να βγαλω οχι να μου βαλουν κροκοδειλο στον ουρανο και λεοπαρδαλη στα χερουλια Δεν θελω να μου κανουν ολοκαινουριο ολο το αμαξι. Ειλικρινα, 100Ε για να φυγει η παπαρια δεν δινω.
Tenshi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν και δέν ξέρω τι επίπτωση θα έχει στην ταπετσαρία,υπάρχουν κάτι ατμοκαθαριστές στην αγορά.(Βασικά αυτός είναι ο βιολογικός καθαρισμός;Δέν έχω ιδέα) Η στάμπα θα φύγει σίγουρα,όπως επίσης σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να καθαρίσεις και όλη την ταπετσαρία μετά, για να αποφύγεις τυχόν διχρωμία.Όπως είπα,δέν ξέρω τι μπορεί να πάθει μια ταπετσαρία στούς 100-φεύγα βαθμούς (τον τοίχο του σπιτιού πάντως τον κάνει τζι-τζι).
De@th L0rd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 20 ευρώ για απλό πλύσιμο είναι κλεψιά.Για πλύσιμο μέσα έξω γνωστός μου στην θεσσαλονίκη χρεώνει 12 ευρώ.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Kαιγω τοσο πληρωνω-12 ευρω- και μαλιστα ειναι οχι σε μηχανημα αλλα με πιεστικο χειρος εξω και κανονικα στο χερι μεσα
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Kαιγω τοσο πληρωνω-12 ευρω- και μαλιστα ειναι οχι σε μηχανημα αλλα με πιεστικο χειρος εξω και κανονικα στο χερι μεσα Oλοι φανταζομαι τοσο δινουν παραπανω ειναι κοροιδια... Παντως ενας φιλοςμου που εδωσε το αμαξι για γενικο βιολογικο καθαρισμο (καθισματα, οροφη κλπ) + εξωτερικο πλησυμο + μηχανη εδωσε νομιζω 100-120 ευρω...
foufoutios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Γυρω στα 80 με 100 ευρω κοστιζει ο βιολογικος καθαρισμος (εξωτερικο, ταπετσαριες, καθισματα, μηχανη κλπ) και το αμαξι γινεται σαν καινουριο! Περυσι εκανα και εφυγε και το παραμικρο σημαδι! Αρκετα ευρω αλλα αξιζει αν θες να καθαρισει το αμαξι σου πραγματικα
KaizerSoze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Nαι, οκ, ας υποθεσουμε οτι ΔΕΝ θελω να δωσω τοσα φραγκα, ΔΕΝ θελω να φυγει και η παραμικρη βρωμα. Θελω να φυγει εκεινα τα 25 τετραγωνικα εκατοστα καπνιλας. Που μπορω να απευθυνθω?
foufoutios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τα ιδια πλυντηρια που κανουν το βιολογικο καθαρισμο μπορουν να καθαρισουν και μια μικρη επιφανεια, δεν ξερω αν θα δεχθει οποιοσδηποτε να σε εξυπηρετησει και ποσο θα σε χρεωσουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.