gloom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 παιδιά χθες βραδή m έπεσε ο σκληρός και από τότε δεν ανάβει τον έχω άνοιξη δεν βλέπω τίποτα εξωτερικά τι λέτε να έχει πάθη πείτε μου please έχω πολλά πράγμα τα μέσα και σημαντικά:cry::cry: εάν είμαι στο λάθος theard ζητω μεγάλο συγγνώμη "Καλώς σας βρήκα"
ApSiMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες φίλε. Δυστυχώς είσαι και σε λάθος ενότητα (υπάρχει ειδική ενοτητα για σκληρούς δίσκους-αποθηκευτικά μέσα) όπως επίσης το θέμα που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές εδώ πέρα. Κάνε μια αναζήτηση στην αντίστοιχη ενότητα και θα βρεις πολλές απαντήσεις. Διάβασε και τους όρους χρήσης του φόρουμ να ξέρεις τι γίνεται! Καλή αρχή!
gloom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 μια τελευταία ερώτηση αν τον συνδέσω κατευθείας με το pc λέτε να γίνετε τίποτα?με το usb και με το καλώδιο ηλεκτρισμού δεν ανάβει και κάνει ένα θορύβο του!!!!του!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Σύνδεσέ τον,προσευχόμενος ότι απλά χάλασε το κουτί και ουχί ο δίσκος.
gloom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 δυστυχώς το pc μου έχει καλώδια για έναν σκληρό τώρα? Δευτερα λέω να πάω να πάρω νέο λέτε να μπορούνε εκεί Να μου τα βρούνε τα αρχεία μου και να μου τα βάλουνε στον νέο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.