aldon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ξαναπέρασα τα windows Xp Sp3 λογω format και όταν πάω να το αλλάξω απο Εργαλεία -> Επιλογές φακέλων... -> Προβολή και να το κάνω κλικ να μου εμφανίζει τα κρυμμένα αρχεία ενώ το κάνω κλικ και το παίρνει, με το που πατάω οκ, μου το ξαναγυρίζει να μην μου τα εμφανιζει και δεν φαίνονται τα κρυφα αρχεία Υπάρχει κάποιος τρόπος απο την registry να το κάνω να φαίνεται? ευχαριστω
adgpk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Για δες εδώ και μην πανικοβληθείς από τον τίτλο!
aldon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 τελικο το έκανα απλά αλλάζοντας την τιμή απο 0 σε 1 HKEY_LOCAL_MACHINESoftware\Microsoft \Windows \CurrentVersion \Explorer \Advanced \Folder \Hidden \SHOWALL και αλλάξτε την τιμη του CheckedValue απο 0 σε 1 restart και ολα οκ! thanks!
patentapc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λοιπόν μην λες οκ. Διότι αυτό που σου συνέβη να ξέρεις οτί είναι από παρόμοιο ιο όπως ο amvo που ψάχνω τρόπο να εξολοθρεύσω εδώ και μήνες αλλά ακόμα δεν βρήκα λύση. Είναι ιος που εμφανίζεται μόλις βάλεις το φλασακι σου στο usb. Αυτο που έπαθες ήταν ένα απο τα συμπτώματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.