Ozone Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 γεια σας προκειται να αγορασω νεο φορητο και επειδη ειμαι 100% χρηστης σκλιρων ναρκωτικων τυπου λινουξ θα ηθελα τη γνωμη σας για τη καρτα γραφικων που θα εχει ο φορτητος. ειναι καλυτερα nvdia η ati ? ειδη εχω στον υπαρχων μου φορητο ATI και αντιμετωπιζω προβληματα με θερμοκρασιες. φυσικα ειναι και λογω καποιου αλλου προβληματος αλλα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ati οχι γιατι ειναι γενικα προβληματικες με το linux και θα σου βγαλουν το λαδι για να παιξουν. Nvidia οχι γιατι ακουσα οτι οι σειρες 8xxx ειναι προβληματικες. Μηπως να κοιταζες κατι σε intel x3100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ironwiller Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 nvidia με διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 μου αρεσει να ακουω γνωμες αλλα οταν οι μισοι λενε το ενα και αλλοι το αλλο δεν ξερω τη να αποφασισω και ποθιο ειναι το καλυτερο στο τελος:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 με nvidia8600 κανενα προβλημα στο laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Βάλε nvidia γιατί και η intel μπορεί να παίζει απροβλημάτιστα με τους open source driver αλλά έχει διάφορα προβλήματα αν πας να κάνεις κάτι παραπάνω. Να δώσω ένα παράδειγμα ότι δεν παίζει να τρέξεις ένα 3d πρόγραμμα και να τρέχεις compiz παράλληλά και τέτοια άλλα κουλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Aν παρεις λαπτοπ, μακριά από ATi τελειως, μα τελειως, θα κλαις τα λεφτά σου. Μακριά (ακόμη περισσότερο) από nVidia σειρα 8xxx γιατί είναι προβληματικές. Οποτε μένουν οι X3100 που είναι πολύ καλές και ο driver τους υποστηρίζει μέχρι και ... τους μελλοντικούς Larrabee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Στο λάπτοπ έχω nvidia geforce go 7400 και στο desktop έχω ΑΤΙ Shapphire HD 2600 pro, και τα 2 έχουν linux ubuntu 8.04, compiz και video τρέχουν άψογα, ακόμα και το warcraft 3 frozen throne που έχω εγκαταστήση. όμως απο αυτα που διαβάζω σε αυτο το φόρουμ οσο και σε άλλα η nvidia τρέχει πολύ καλήτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 αυτε τι λενε? θα ειναι οκ? NVIDIA Quadro NVS 130M nVidia Corporation Quadro FX 570M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.