Προς το περιεχόμενο

Ρε μάγκες γιατί ακούω συνέχεια ότι το SP3

Cocobillys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες γιατί ακούω συνέχεια ότι το SP3 στα XP δεν χρειάζεται να το έχεις εγκατεστημένο? Δεν έχει τίποτα παραπάνω από το SP2?:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει πάρα πολλά updates που έχουν βγει μετά το SP2...

βολεύει αρκετά να βάλεις το SP3 από το να βάλεις SP2+updates

Δημοσ.
αν δεν εχεις προβλημα μη το βαλεις...

μια χαρα ειναι και το 2

Επίσης αν είσαι με τα windows 3.1 και δεν έχεις πρόβλημα μην τα αλλάξεις. Μια χαρά είναι και αυτά.

Δημοσ.
Επίσης αν είσαι με τα windows 3.1 και δεν έχεις πρόβλημα μην τα αλλάξεις. Μια χαρά είναι και αυτά.

Με τι SP τα τρέχεις;; :Ρ

Εγώ έχω τα 3.5 for workgroups αλλά δε μου κάνει join το domain λέει ότι το tcp/ip που έχω είναι παλιό και το backwards compatibility των server2008 δε πάει τόσο πίσω :Ρ:P

Δημοσ.

Αν κάνεις τα updates κανονικά, έχει ήδη το sp3, το οποίο είναι στην ουσία ένα συγκεντρωτικό πακέτο με τα updates που βγήκαν μετά το sp2 χωρίς τον ΙΕ7 και ΜΡ11.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά μετά από fresh install είναι μαζοχισμός να μην βάλει κατευθείαν το SP3...

Δημοσ.

Πως υποτίθεται πως το παίρνει κανείς?Μόνο με downloading από την microsoft?Κι αν δεν έχω internet?Δεν υποχρεούται κανονικά η microsoft να μου το στείλει ταχυδρομικά αν το απαιτήσω από την στιγμή πλήρωσα για το προιόν της?

Δημοσ.

από ότι ξέρω ναι στο στέλνει 8euro κανει

αλλα άμα δεν έχεις καν internet τι να τις κανεις τις ενημερώσεις ασφαλειας? το 90+% είναι για προβλήματα που δημιουργούνται μέσο internet

Δημοσ.
Πως υποτίθεται πως το παίρνει κανείς?Μόνο με downloading από την microsoft?Κι αν δεν έχω internet?Δεν υποχρεούται κανονικά η microsoft να μου το στείλει ταχυδρομικά αν το απαιτήσω από την στιγμή πλήρωσα για το προιόν της?

Γίνεται αναφορά για Order Cd σε αυτή τη σελίδα,δέν μπορώ να βρώ όμως κάποια φορμα προς συμπλήρωση.

Ακόμα και έτσι, για να κάνεις order το cd θα πρέπει να έχεις internet.

Βέβαια υπάρχουν και εταιρίες (πχ Valve) που για να ενεργοποιήσεις το προϊόν τους απαιτείται μια σύνδεση στο internet.Πιθανότατα θεωρούν αυτονόητο οτι όλοι έχουν πρόσβαση εν έτη 200χ,άλλα ακόμα και αν υπάρχουν χρήστες που δέν έχουν αυτή την πολυτέλεια,ο αριθμός τους θα είνια τόσο μικρός που δέν τους απασχολεί η "ζημεία" που μπορεί να προκύψει.

Edit:Τελικά είχε πρόβλημα η σελίδα πρίν.Μπορείς να κάνεις online παραγγελεία απο εδω

Δημοσ.
Κι εμένα τα updates του Nod μου τα στέλνουν κάθε μέρα με courier

Σωστός. Θα το απαιτήσω και εγώ. Εμένα μου πρότειναν να μου στέλνουν τον κώδικα με φαξ, να τον σκανάρω και με την βοήθεια προγράμματος OCR να περνάω τα updates στο πρόγραμμα. Λες να με κορόιδεψαν; :mad:

Δημοσ.
Σωστός. Θα το απαιτήσω και εγώ. Εμένα μου πρότειναν να μου στέλνουν τον κώδικα με φαξ, να τον σκανάρω και με την βοήθεια προγράμματος OCR να περνάω τα updates στο πρόγραμμα. Λες να με κορόιδεψαν; :mad:

Όχι φυσικά. Δεν σε κορόιδεψαν. Αν μάλιστα συνδέσεις την τηλεφωνική μπρίζα σε modem και έχεις πρόγραμμα fax τότε δεν θα χρειάζεσαι και ocr. :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...