Προς το περιεχόμενο

Το νέο single των Metallica

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα,για συγκροτημα που εχει να βγαλει καλο δισκο,απο το 90 Κ το justice....(προσωπικα το μπλακ δεν μου ειπε τπτ ποτε,αλλα αντε,πες κ αυτο μεσα διοτι αρεσει κ σε μη μεταλ φαν κ δλδ 1992),δλδ πανω απο 15 χρονια,το θεωρω παααρααα πολυ καλη δουλεια...οσο περνα ο καιρος μου αρεσει περισσοτερο,2-3 κομματια δεν μου κολλανε πολυ,αλλα οκ,σιγα σιγα....παντως τι κομματαρα αυτο το Nightmare...επος....

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα πλεον μου αρεσει παρα πολυ :-) Και το Suicide & Redemption ειναι επος. Ειλικρινα δεν το περιμενα αυτό από τους Metallica ειχα χάσει κάθε ελπίδα.

Δημοσ.
Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το "All Nightmare Long".

Μου αρέσουν πολύ τα riff του και το τρεχαλιάρικο του τραγουδιού από το 5:50 περίπου.

<<Δυστυχώς>>, όταν έχεις κάνει παγκόσμιο ρεκόρ με "Kil em All" "Ride.." "Black" είναι αδύνατο να το σπάσεις.Και στη μουσική δεν υπάρχει μεθιλοτριενολόνη να την πάρεις και να σου έρθει η σούπερ έμπνευση...

Υπάρχουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, πράγματα δοκιμασμένα απο πολλούς μουσικούς στον πλανήτη.

Και σίγουρα αυτά τα έχουν κόψει πλέον οι metallica...

Δημοσ.

σήμερα πήρα το album!χωρίσ πλάκα καμία σχέση με load reload stanger!το album γαμάει...και σε κάποια σημεία θυμίζει εποχές παλιές!μόνο κάτι υπολείματα έμειναν απτα τελευταία album..βεβαία είναι η πρώτη ακρόαση..τις πρώτες εντυπώσεις λέω..

Δημοσ.

μολις παρελαβα,λοιπον,ακουσα τα 2 πρωτα,μπορω να πω πως το 2ο μου φανηκε αρκετα ωραιο,ιδικα το σολο στην εισαγωγη,αλλα εχω αλλα τοσα και αλλα τοσα να ακουσω :-)

Και θα σας πω ενα μυστικο :P,το επομενο uforgiven θα ειναι το IV :lol:

Δημοσ.

τώρα το ακούω, ευχαριστημένος

επειδή δεν ξέρω και πολλούς μουσικούς/συγκροτήματα να παράγουν top πράγματα επί 20-30 χρόνια σερι, οι απαιτήσεις μου είναι ένα ευχάριστo album, να μην ξενερώνω και να γουστάρω να το ακούω ακόμα κι αν στο μέλλον δεν μείνει στα αγαπημένα

και αυτό είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...