Προς το περιεχόμενο

Το νέο single των Metallica

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ δυνατό album! Αγαπημένο τραγούδι - instant favorite θα έλεγα- το That was just your life. Mόνο το instrumental (Suicide & redemption) δε μου άρεσε και τόσο...

Δεν ξέρω αν φταίει η συμπίεση, αλλά με ενοχλεί αρκετά το distortion που υπάρχει σε όλα τα τραγούδια. Στα τμήματα που γίνεται "χαμός" (double bass,solo κλπ), καταντάει αφόρητο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.... METAL UP YOUR ASS!!!

Δημοσ.
E κάποιος από αυτούς που το αγόρασαν στη Γαλλία το ripαρε...

Aαα, κυκλοφορησε ηδη σε καποιες χωρες δηλαδη; γιατι εγω ηξερα για 12/9.

* That was just your life και Suicide & redemption τα καλυτερα για μενα και my apocalypse ισως...

Δημοσ.

σημερα το πρωι στο youtube πετυχα το the end of the line και τωρα ειναι κομμενο το βιντεο απο copyright. xaxaxa

ενα μεγαλο ευχαριστω στους scary greeks που μας εφεραν το αλμπουμ

Δημοσ.

δειτε δηλωσεις lars να μεινετε σχετικα με το οτι διερευσε το αλμπουμ "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα".

• Moderators
Δημοσ.
Aαα, κυκλοφορησε ηδη σε καποιες χωρες δηλαδη; γιατι εγω ηξερα για 12/9.

* That was just your life και Suicide & redemption τα καλυτερα για μενα και my apocalypse ισως...

Επισημα οχι.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103902

δειτε δηλωσεις lars να μεινετε σχετικα με το οτι διερευσε το αλμπουμ "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα".

Sure.Θα θελα να τον ακουσω οταν το μαθε σημερα.

Δημοσ.

Το άκουσα, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. ΟΚ, είναι σαφέστατα πιο κοντά στα Kill 'Em All &Justice For All σαν ήχος, δεν είναι κακό album, αλλά θα περίμενα ίσως κάτι πιο ώριμο μετά από τόσα χρόνια. Ίσως με τον καιρό αλλάξω γνώμη.

Δημοσ.

Άρεσε σε Avril Lavigne fan; Χμμμ, δεν είναι καλό αυτό (πλάκα κάνω)!

Χτες το βράδυ είχε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία πέραν των συνεντεύξεων, παίξανε και 6 τραγούδια από το Death Magnetic.

Μπορείτε να τα ακούσετε νόμιμα στο "A feast of Death" !

09sep0408_pic14.jpg

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το "All Nightmare Long".

Μου αρέσουν πολύ τα riff του και το τρεχαλιάρικο του τραγουδιού από το 5:50 περίπου.

<<Δυστυχώς>>, όταν έχεις κάνει παγκόσμιο ρεκόρ με "Kil em All" "Ride.." "Black" είναι αδύνατο να το σπάσεις.Και στη μουσική δεν υπάρχει μεθιλοτριενολόνη να την πάρεις και να σου έρθει η σούπερ έμπνευση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...