Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι σήμερα το πρωί...
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ δυνατό album! Αγαπημένο τραγούδι - instant favorite θα έλεγα- το That was just your life. Mόνο το instrumental (Suicide & redemption) δε μου άρεσε και τόσο... Δεν ξέρω αν φταίει η συμπίεση, αλλά με ενοχλεί αρκετά το distortion που υπάρχει σε όλα τα τραγούδια. Στα τμήματα που γίνεται "χαμός" (double bass,solo κλπ), καταντάει αφόρητο. Και για να μην ξεχνιόμαστε.... METAL UP YOUR ASS!!!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πως διερευσε; Οτι να'ναι παλι μηνυσεις θα πεσουν μου φαινεται
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 E κάποιος από αυτούς που το αγόρασαν στη Γαλλία το ripαρε...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 E κάποιος από αυτούς που το αγόρασαν στη Γαλλία το ripαρε... Aαα, κυκλοφορησε ηδη σε καποιες χωρες δηλαδη; γιατι εγω ηξερα για 12/9. * That was just your life και Suicide & redemption τα καλυτερα για μενα και my apocalypse ισως...
spirosslayer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα το πρωι στο youtube πετυχα το the end of the line και τωρα ειναι κομμενο το βιντεο απο copyright. xaxaxa ενα μεγαλο ευχαριστω στους scary greeks που μας εφεραν το αλμπουμ
spirosslayer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δειτε δηλωσεις lars να μεινετε σχετικα με το οτι διερευσε το αλμπουμ "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα".
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Aαα, κυκλοφορησε ηδη σε καποιες χωρες δηλαδη; γιατι εγω ηξερα για 12/9. * That was just your life και Suicide & redemption τα καλυτερα για μενα και my apocalypse ισως... Επισημα οχι. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103902 δειτε δηλωσεις lars να μεινετε σχετικα με το οτι διερευσε το αλμπουμ "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα". Sure.Θα θελα να τον ακουσω οταν το μαθε σημερα.
vagpap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Το άκουσα, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. ΟΚ, είναι σαφέστατα πιο κοντά στα Kill 'Em All &Justice For All σαν ήχος, δεν είναι κακό album, αλλά θα περίμενα ίσως κάτι πιο ώριμο μετά από τόσα χρόνια. Ίσως με τον καιρό αλλάξω γνώμη.
spirosslayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 http://rock2bone.blogspot.com/ ενα ωραιο review
akisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως θα το αγοράσω στις 12... Μη μας στενοχωρηθεί και ο Lars...
akisk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Άρεσε σε Avril Lavigne fan; Χμμμ, δεν είναι καλό αυτό (πλάκα κάνω)! Χτες το βράδυ είχε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία πέραν των συνεντεύξεων, παίξανε και 6 τραγούδια από το Death Magnetic. Μπορείτε να τα ακούσετε νόμιμα στο "A feast of Death" !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το "All Nightmare Long". Μου αρέσουν πολύ τα riff του και το τρεχαλιάρικο του τραγουδιού από το 5:50 περίπου. <<Δυστυχώς>>, όταν έχεις κάνει παγκόσμιο ρεκόρ με "Kil em All" "Ride.." "Black" είναι αδύνατο να το σπάσεις.Και στη μουσική δεν υπάρχει μεθιλοτριενολόνη να την πάρεις και να σου έρθει η σούπερ έμπνευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.