joannito Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Τι να κανουμε, δεν ειμαστε ρατσιστες ο καθενας ακουει οτι θελει!! αλλα...avril4ever!!!
Dark_son20 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 από το κακό στο χειρότερο...oh, my god....
joannito Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 νομιζα οτι το avatar μου τα ελεγε ολα... τελος παντων...
andreapaog328 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 δεν ξέρω, αλλά αν και οπαδός, δεν με πολυενθουσίασαν...
-WISE- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 hmmm...μου αρεσε λιγοτερο απο το the days..αυτο ειναι καλο η κακο?μαλλον κακο,ε?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Βασικα ειναι σαν να ανακυκλωνουν λιγο τους παλιους τους ρυθμους. Το the day that never comes θυμιζε λιγο τους Metallica του 90' ενώ το Μy Apocalypse θυμιζε αρκετα τους ρυθμους του ...Αnd justice for all.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βασικα ειναι σαν να ανακυκλωνουν λιγο τους παλιους τους ρυθμους. Το the day that never comes θυμιζε λιγο τους Metallica του 90' ενώ το Μy Apocalypse θυμιζε αρκετα τους ρυθμους του ...Αnd justice for all. εμένα πάλι το My Apocalipse μου θύμισε St Anger, ειδικά τα drums.
Godfath3r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το δεύτερο κομμάτι μ'άρεσε περισσότερο, ειδικά μετά την μέση και πρίν το τελείωμα. Εγώ έχω ενστάσεις στον ήχων των κιθαρών. Δεν υπάρχει όγκος στα riff, οι μελωδίες είναι αναμάσημα και μάλιστα κακό αναμάσημα... Έχει χαθεί το η επιθετικότητα, το ύφος αυτό που έκανε τους metallica μεγάλη μπάντα, αυτή η αμεσότητα και αυτός ο τσαμπουκάς. Συμφωνώ οτι όλα αυτά δεν μπορούν να έχουν οι 40άρηδες, ό,τι παρελθόν και να τους ακολουθεί... Αλλά δεν μπορώ παρά να κρίνω το αποτέλεσμα και μόνο. (να μήν πώ για τον hammet που το έχει χέσει) Αν το δώ υποκειμενικά και σε σχέση με την επαφή μου με τους metallica ποτέ δεν περίμενα εν έτη 2008 να βγάλουν κάτι πάνω του μετρίου, πέρα απο κάποιες αναλαμπές σε κομμάτια, σκόρπια ρίφ και μελωδίες. Θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι σε ποιό ήπιο τόνο αλλά με χαρακτήρα όπως είχαν κάνει με το load... Κάτι σε πιό stoner-metallica ύφος... Anyway, πολλά θα μπορούσαν να έχουν κάνει, όπως και να έχουν σταματήσει το άθλημα και να χαίρονται τις διακοπές τους με τις οικογενειές τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... aye aye (παναβάλω thorn within και wasted my hate να γουστάρω!!)
spirosslayer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πολυ καλα και τα δυο τραγουδακια, το my apocalypse εχει κατι bit απο slayer στη μεση του κομματιου. συμφωνα με ανακοινωση αυτα δν ειναι τα τελικα μιξ, πχ ουτε το μπασο δν εχουν μεσα και τα drums παιζει να ειναι και απο drum machine! ειναι αλανι ο rubin δν θα μας απογοητευσει!
Typhoon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα και τα 3 μου αρέσουν αρκετά, το The day that never comes λιγότερο από τα άλλα, κυρίως στο πιο γρήγορο κομμάτι για κάποιο λόγο. Το My apocalypse στην αρχή μου φανήκε ένα συνηθισμένο γρήγορο κομμάτι, αλλά με μια 2η ακρόαση συνηδητοποίησα ότι είναι πολύ ενδιαφέρον τελικά. Το Cyanide (http://www.youtube.com/watch?v=jyY3Gn9r054) μου αρέσει περισσότερο απο όλα αλλά επιφυλάσομαι λόγω της κακής ποιότητας που κυκλοφορεί. Αλλά φαίνεται να είναι πολύ δυνατό mid tempo κομμάτι με groove.
man kerinoi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ερχομαι και εγω για να συμφωνησω με τον Τyphoon. Το Cyanide ειναι επιτελους κατι καινουριο και δυνατο. Το My apocalypse μου θημησε ολους τουσ δισκους τους αλλα οπως και να εχει ειναι δυναμη το κομματι. Καλα για το The day that never comes δεν το συζηταω για εμενα ειναι απαραδεκτο να βγαζουν τετοιο κομματι οι metallica. θα ηταν μια χαρα αν το ακουγα απο οποιοδηποτε αλλο group αλλα απο metallica ???? Οπως και να εχει ας ελπισουμε οτι ΔΕΝ ειναι η τελικη παραγωγη γιατι δεν θα αντεξω αλλο σκουπιδοντενεκε (βλ st anger). Ο rubin ειναι τουμπανο αλλα θα προτιμουσα κλονοποιημενο bob rock δεκαετιας 90
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα μου αρεσε σχετικα το day..,δλδ το ακουω ευχαριστα,μην φανταστει κανεις,για μεταλικα 2008 πλακα εχει(αν κ στα σολο μετα εχει πολυ μεηντενια κ λιγο οτιναναι αχταρμα,αλλα οκ),τα αλλα 2 νταξ,αυτο ακριβως,για μεταλικα 2008 εχουν την πλακα τους κ αυτα....καλα,δεν πιστευω και να περιμενει κανεις κατι απο τα 4 πρωτα (θεικα κ αξεπεραστα) αλμπουμ..αντε να ειναι ενα 2008 Black album στυλ,δλδ radio friendly metal...κατι θα ειναι κ αυτο,μετα τη st. anger παρωδια..θα δουμε σε μερικες μερες...
Godfath3r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σχεδόν απαράδεκτο το Cyanide... Μα τι στο δι@λο κάνουν;;;; Αυτά τα 5 χρονάκια που μεσολάβησαν πάντως απο το st. anger θα μπορούσαν να γράφουν 2 κομμάτια τον χρόνο. Εννοώ να παίζαν μουσική και να γράφαν κομμάτια και να κρατούσαν 2 απο τα καλύτερα απο κάθε χρόνο, νομίζω πως αυτό θα είχε στάνταρ καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα...
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τωρα το ακουω στο επισημο σαιτ τους στην στουντιο εκδοχη...καλα,καλο κομματακι ειναι,εχει κ ωραια σολακια κ ετσι,ακουγεται ευχαριστα....αλλα οχι μεταλλικα των 4 πρωτων δισκων....μιξη load κ λιγο μπλακ αλμπουμ....νταξ ρε,ειναι κ συγκροτημα 20 χρονων και,και μαλιστα με αλλαγη πορειασ κ υφους για πανω απο15 χρονια σχεδον,δεν μπορεις να περιμενεις κ πολλα,ποσο μαλλον κατι παρομοιο με τα παλια τους....εχει κ βιντεο του day that never comes στο σαιτ(δεν τοδα ακομα)...παντως συνεχιζω να πιστευω,πως μεσα στο δισκο,θα εχει 1-2 ευχαριστες εκπληξεις για τους χαρντκορ μεταλι-φανς,τραγουδια που να θυμιζουν τα επη των 80ς κ ολα τα αλλα radio friendly συμπαθητικα κομματακια αλα μπλακ αλμπουμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.