Προς το περιεχόμενο

Το νέο single των Metallica

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα μου αρεσε αν και δεν ξετρελαθηκα.ειναι fade to black style δλδ ξεκιναει σαν μπαλαντα και μετα γινεται πιο δυναμικο

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα μου αρεσε αν και δεν ξετρελαθηκα.ειναι fade to black style δλδ ξεκιναει σαν μπαλαντα και μετα γινεται πιο δυναμικο

αυτο!

αν και οπως ηδη εχει ειπωθει,το fade αλλαζει σε ενα σημειο αλλα απο κεινο το σημειο και εμτα ειναι γαματο αυτο που παιζεται.δεν ειναι απλα γεμισμα για να βγει ενα 7λεπτο τραγουδι..

επισης εχω να πω οτι θυμιζει αρκετα μειντεν σε πολλα σημεια!τα κλασικα μειντενικα επη.

Δημοσ.

καλά ξεκινάει κατά την ταπεινή μου, αλλά κάπου τα μπερδεύει, χάνει τον χαρακτήρα που έχει στην αρχή , σαν να πάει να τα πει όλα μαζί. είδωμεν :)

Δημοσ.
...γιατί μιλάμε για τους Metallica και από αυτούς οι προσδοκίες μας και οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές...

με κάλυψες απόλυτα.

Θεωρώ το κομμάτι καλό. Βασικά, ελπίζω και ο υπόλοιπος δίσκος να είναι το ίδιο ή περισσότερο καλός, επειδή αν αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι που έχουν να δείξουν τότε θα είναι απλά μέτριος.

Αυτό όμως δεν αλλάξει το γεγονός ότι οι Metallica τα σπάνε ;)

Υ.Γ. Νομίζω πως ο Lars στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα ή έβαλε fruity loops ή έπαθε έμφραγμα hahahahahahaahhaahahahahahahaha

Δημοσ.
To fade ηταν εμπνευσμενη συνθεση ..

Σε αυτο προσπαθουν να τα συνδυασουν ολα ..

To fade to black εννοείς?

Παντα ενα κομματι να το ακουτε τουλαχιστον 2-3 φορες ολοκληρωμενα, με προσοχη κ μετα να το κρινετε ..

Συμφωνώ εντελώς.

Δημοσ.

Δεν ηταν ασχημο το τραγουδι αλλά δεν εχω προσδοκιες πλεον απο τους Metallica... Απο το Βlack Album και μετα ζητημα να εγραψαν 4-5 τραγουδια που μου αρεσαν. Γενικοτερα ο Cliff απογειωσε τους Metallica και οι αλλοι απολαμβανουν τη δοξα...

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ηταν ασχημο το τραγουδι αλλά δεν εχω προσδοκιες πλεον απο τους Metallica... Απο το Βlack Album και μετα ζητημα να εγραψαν 4-5 τραγουδια που μου αρεσαν. Γενικοτερα ο Cliff απογειωσε τους Metallica και οι αλλοι απολαμβανουν τη δοξα...

Αποψεις.Εμενα παλι μου αρεσαν τα παντα εκτος απο το saint anger.Τον cliff,οχι δεν θα το φτασει κανεις,αλλα δεν σημαινει πως πχ ο newsted εκατσε στ αυγα του και απολαμβανε αυτα(τα λιγα που δυστυχως προλαβε)και εχτισε ο cliff.Δεν τους συγκρινω,αναγνωριζω την δουλεια και των δυο.Για το trujillo ακομα δεν εχω να πω κατι περα απο το οτι ειναι καλος μουσικος(..και να ναι καλα για την πενα που μου δωσε:lol:)

Οσον αφορα τις προσδοκιες,θα συμφωνησω,ειμαι πολυ συγκρατημενος και δεν περιμενω να δω κατι το θεικο.Με κατι απλα καλο θα μαι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Παιδια εγω συμφωνω με τον φιλο telegamesvg.το κομματι το ακουσα πρωτα 3 φορες και μετα εκανα κριση.Οπωσ και ο |WISE| είπε οτι και να κανεις αμα το τραγουδι το ακουσεις 100 φορες θα σ'αρεσει

Δημοσ.

Αρχισαν να τα μοιραζουν απο το ιντερνετ οι φραγκοφονιαδες; Μαλλον καταλαβαν οτι δεν μπορουν να τα βαλουν με τον πλανητη στο θεμα της πειρατειας και ειπαν να εξελιχθουν λιγο...

Και αυτο καλο ειναι! βρε λες να κανουν την εκπληξη;

Δημοσ.
Αρχισαν να τα μοιραζουν απο το ιντερνετ οι φραγκοφονιαδες; Μαλλον καταλαβαν οτι δεν μπορουν να τα βαλουν με τον πλανητη στο θεμα της πειρατειας και ειπαν να εξελιχθουν λιγο...

Και αυτο καλο ειναι! βρε λες να κανουν την εκπληξη;

LOL ποιοι? οι μεταλλικα? looooool

οι άνθρωποι που κάναν την πρώτη μήνυση επειδή τους κλέβουν τα τραγουδάκια τους?

looool

σε ελεεινά 48kbps τα ανεβάζουν κανέναν δεν τον νοιάζει τέτοια ποιότητα :P

ps: και το δεύτερο απογοήτευση...σα να έχει βγει από μια άλλη εποχή που πέθανε και δεν το ξέρει :P

Δημοσ.

Σε καποια σημεια μου θυμισε blackened. Δεν ειπα οτι τα μοιραζουν σε καλη ποιοτητα απο το νετ απλως οτι ακολουθουν λιγο την εποχη ;) κανοντας καλο promotion.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...