Προς το περιεχόμενο

Το νέο single των Metallica

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
γαμει!!!!απαιχτο!

Thank god γιατι δεν θα αντεχα αλλο st anger...

Το κομματι ειναι οντως καλο!

Δημοσ.
Thank god γιατι δεν θα αντεχα αλλο st anger...

Το κομματι ειναι οντως καλο!

εγω και σεντ ανκερ νατανε θα το παιρνα και 8α προσπαθουσα να το ακουσω με πολυ καλη διαθεση.:-)

Καλό ακούγεται αλλά δεν είναι αντάξιό τους νομίζω.

Θα δείξει ο χρόνος.

edit : αρχίζει να μου αρέσει..

το κλασικο...μετα απο 118 φορες που ακους ενα κομματι σου αρεσει...

εμενα παντως μου θυμιζει αρκετα το fade.

Δημοσ.

To fade ηταν εμπνευσμενη συνθεση ..

Σε αυτο προσπαθουν να τα συνδυασουν ολα ..

Παντα ενα κομματι να το ακουτε τουλαχιστον 2-3 φορες ολοκληρωμενα, με προσοχη κ μετα να το κρινετε ..

Δημοσ.

Μετά από καμιά 10αριά ακροάσεις στο κομμάτι, έχω να πω τα εξής:

Στην αρχή δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα (πάνε οι εποχές που υπήρχαν τραγούδια τα οποία με το που τα άκουγες, σου μένανε με τη μία). Επίσης νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πιο μικρό σε διάρκεια.

Αφού το άκουσα περισσότερες φορές άρχισε να μου αρέσει περισσότερο, αλλά είναι απλά ένα καλό κομμάτι. Και το χαρακτηρίζω απλώς καλό κομμάτι γιατί μιλάμε για τους Metallica και από αυτούς οι προσδοκίες μας και οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές. Πάντως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με St Anger.

Περιμένω την κυκλοφορία του album μιας και νομίζω ότι αυτή τη φορά οι Μetallica θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, κρίνοντας πάντα και από το πρώτο δείγμα της δουλειάς που έχουν κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
meh....

πρώτη φορα που θα συμφωνήσω με τον μπλε και κιόλας...

αδιάφορο...και κουραστικό...

same here...τπτ σπουδαίο...

Δημοσ.

Άκουσα το κομμάτι δυο φορές, χωρίς πάντως ιδιαίτερη προσήλωση. Μου άρεσε αρκετά το riff. Ωστόσο είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια για το συγκεκριμένο riff και δεν έχει εναλλαγές της μουσικής κατά τη διάρκεια αυτή ώστε να τη δικαιολογεί.. Καλούτσικο κομμάτι. Περιμένω το album...

Δημοσ.

Aν ήταν το πρώτο τραγούδι που άκουγα από Metallica θα τρελαινόμουν.

Αν το άκουγα από κάποιο άλλο νέο συγκρότημα, θα έλεγα ότι έχουν πολλές επιρροές από Metallica.

Έχοντας ακούσει όλα τους όμως τα τραγούδια, έχοντας δει αρκετά live και έχοντας την χαρά να τους έχω δει μια φορά ζωντανά το 99 στην ριζούπολη μου φαίνεται ότι δεν είχαν έμπνευση και είπαν να κάνουν ένα medley από riffs solo και μποτιές για να το μοσχοπουλήσουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...