pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 τον τιμωρει ο θεος που δεν αγορασε την δικια μου συνθεση :lol: πλακα κανω, μεγια του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 πεταμένα λεφτά το έτοιμο...τέσπα καλορίζικο...
@topos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πεταμένα λεφτά το έτοιμο...τέσπα καλορίζικο... Moνo μονο που σκεφτομαι τετραπυρηνο και crossfire 4850 στο truepower 550 με πιανει ανατριχιλα... Παλι καλα που δινουν 3 χρονια εγγυηση,ο φιλος σου με βεβαιοτητα θα την τιμησει...
DeathBoy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπον, το προβλημα εχει ως εξης :Ενας φιλος μου θελει να αγορασει νεο PC και μου εδειξε απο e-shop αυτα τα δυο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912189 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912167 Το PC αυτο προοριζετε κυριος για games Εκ πρωτης οψεως το πρωτο με της 2 4850 ειναι που ειπα "αυτο ειναι καλυτερο imho :P" ομως τον φιλο μου τον προβληματιζουν καποια πραγματα -Ειναι καλυτερο απο το αλλο?? (φιλοσοφικο εροτημα) -Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Γιατι το αετισιο ματι του προσεξε πως στον amd λεει μεγιστη θερμοκρασια 65 C και μετα απο την τρομαχτικη εμπειρια με prescott φυλαγε τα ροyχα σου να εχεις τα μισα Βασικα εγω προσοπικα πιστευο ο amd ειναι καλυτερος αλλα πρεπει να πισετε και τον φιλο μου...αν εχο δικιο - 2 4850>GTX260???? χμμ Οποτε λοιπον ο φιλος μου θελει ενα νεο συστημα χορις να υπολογιζει να κρατιση τιποτα απο το παλιο (βασικα θα κρατιση την νεα οθονη που πηρε ) με κυριο σκοπο games (msn ,τορρεντσ κτλ δεν εχουν απαιτισεις xD) Πιο απο τα δυο του προτινετε απαντοντας στα παραπανο ερωτηματα?Να αλλαξει κατι σε καποιο απο αυτα ωστε να βρη την χρυση τομη?Ειδικα το θεμα του καλυτερου επεξεργαστη τον απασχολει αρκετα.. (περισοτερο και απο την καρτα :'( ) Τελος αν καποις θελει να προτινει καποιο συστημα from scrach ευπροσδεκτο αν και τα παραπανο φενοντε καλοστιμενα PC..To budget ειναι 1000e Ευχαριστο για οσους βοηθισουν Η καλύτερη λύση είναι αν φτιάξει κάτι δικό του με λιγότερα λεφτά παρά να εμπιστευτεί τα έτοιμα.
DeathBoy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπον ειδε ο φιλος μου την συνθεση που προτεινες (την οποια βρησκο πολυ καλη σε αποδοση-τιμη btw) του αρεσε καπως αλλα θελει crossfire και αποφασισε να παρει τον ετοιμο απο το eshop Παντος αυτος δεν βλεπω να αλλαζει γνομη Τωρα 2χ4850 σε σχεση με την 4870???Ειναι οκ? Οθoνη πηρε μια LG που σε 2 μερες καηκε 1 pixel (βασικα κολλησε) και την αλλαξανε σε 2 μερες με μια αλλη με αυτην την φορα ετοιμο καμμενο (μην περιμενη το παιδι να καει ) Tωρα θα περιμενη κανα μηνα για αλλαγη παλι Όχι Έξυπνη κίνηση....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 άργησες...πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.