Roronoakostas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λοιπον, το προβλημα εχει ως εξης : Ενας φιλος μου θελει να αγορασει νεο PC και μου εδειξε απο e-shop αυτα τα δυο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912189 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912167 Το PC αυτο προοριζετε κυριος για games Εκ πρωτης οψεως το πρωτο με της 2 4850 ειναι που ειπα "αυτο ειναι καλυτερο imho :P" ομως τον φιλο μου τον προβληματιζουν καποια πραγματα -Ειναι καλυτερο απο το αλλο?? (φιλοσοφικο εροτημα) -Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Γιατι το αετισιο ματι του προσεξε πως στον amd λεει μεγιστη θερμοκρασια 65 C και μετα απο την τρομαχτικη εμπειρια με prescott φυλαγε τα ροyχα σου να εχεις τα μισα Βασικα εγω προσοπικα πιστευο ο amd ειναι καλυτερος αλλα πρεπει να πισετε και τον φιλο μου...αν εχο δικιο - 2 4850>GTX260???? χμμ Οποτε λοιπον ο φιλος μου θελει ενα νεο συστημα χορις να υπολογιζει να κρατιση τιποτα απο το παλιο (βασικα θα κρατιση την νεα οθονη που πηρε ) με κυριο σκοπο games (msn ,τορρεντσ κτλ δεν εχουν απαιτισεις xD) Πιο απο τα δυο του προτινετε απαντοντας στα παραπανο ερωτηματα?Να αλλαξει κατι σε καποιο απο αυτα ωστε να βρη την χρυση τομη?Ειδικα το θεμα του καλυτερου επεξεργαστη τον απασχολει αρκετα.. (περισοτερο και απο την καρτα :'( ) Τελος αν καποις θελει να προτινει καποιο συστημα from scrach ευπροσδεκτο αν και τα παραπανο φενοντε καλοστιμενα PC..To budget ειναι 1000e Ευχαριστο για οσους βοηθισουν
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εγω φιλε ποτε δν συμπαθησα τα ετοιμα, μηπως θελεις να σου φτιαξω εγω ο ιδιος μια συνθεση; (θα δεις και με λιγοτερα χρηματα αρκετα καλυτερα αποδοσεις) Αλλιως εαν δεν θελεις μπορω να σου απαντησω ευχαριστως στα ερωτηματα σου Edit: Στον τιτλο καλυτερα να εβαζες 4850 crossfire vs gtx260
Roronoakostas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εγω φιλε ποτε δν συμπαθησα τα ετοιμα, μηπως θελεις να σου φτιαξω εγω ο ιδιος μια συνθεση; (θα δεις και με λιγοτερα χρηματα αρκετα καλυτερα αποδοσεις) Αλλιως εαν δεν θελεις μπορω να σου απαντησω ευχαριστως στα ερωτηματα σου Edit: Στον τιτλο καλυτερα να εβαζες 4850 crossfire vs gtx260 ωχ ναι ξεχαστικα :S Ουτε εμενα μου αρεσουν τα ετοιμα αλλα ο φιλος μου ποροθικε! αν μπορεις ευχαριστος να μου προτινεις μια συνθεση (χωρις οθονη εως 1000ε και κατι λιγοτερο ισος )
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Οριστε η συνθεση: (πλαισιο) κουτι (θεμα γουστου) cpu Μ/Β ram psu hdd gpu dvd-rw Στα 800ευρω (νομιζω πως ολοι θα συμφωνησουν μαζι μου) Αυτα απο εμενα
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Διαφωνω....Το psu που λες μου θυμιζει τις ram που ανεφερες πιο πανω...χαχα
phanispal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Έχει αποκαλεστεί ξανά ως "κλασσική" σύνθεση, αυτή του pabou13. Δεν έχω να διαφωνήσω με κάτι... Ποια είναι η καινούρια οθόνη που πήρε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Διαφωνω....Το psu που λες μου θυμιζει τις ram που ανεφερες πιο πανω...χαχα προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς αλλά δεν τα καταφέρνω Έχει αποκαλεστεί ξανά ως "κλασσική" σύνθεση, αυτή του pabou13. Δεν έχω να διαφωνήσω με κάτι... η κλασική εικονογραφημένη indeed
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς αλλά δεν τα καταφέρνω Οταν ποσταρε την συνθεση του ειχε μπερδευτει και εβαλε και για τις ram και για τ psu το ιδιο link δλδ αυτο για τις ram..Τωρα προφανως το διορθωσε..
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ρε συ ποτε προλαβες και το ειδες αφου μολις ποσταρα το μνμ το αλλαξα κατευθειαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 μπορεί να το είδε και από το notification mail εκεί φαίνεται πάντα το αρχικό κείμενο...
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Το ειδα αμεσως μολις το ποσταρες..Τελος παντων δεν ειναι ααυτο το θεμα μας αλλα αν αποφασισες τι θα κανεις με το pc που ψαχνεις..Λοιπον?
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 @thresh: ναι το ξεχασα ειναι κι αυτο Το ειδα αμεσως μολις το ποσταρες..Τελος παντων δεν ειναι ααυτο το θεμα μας αλλα αν αποφασισες τι θα κανεις με το pc που ψαχνεις..Λοιπον? Σε εμενα απευθυνεσαι ή στον topic starter;;
Roronoakostas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λοιπον ειδε ο φιλος μου την συνθεση που προτεινες (την οποια βρησκο πολυ καλη σε αποδοση-τιμη btw) του αρεσε καπως αλλα θελει crossfire και αποφασισε να παρει τον ετοιμο απο το eshop Παντος αυτος δεν βλεπω να αλλαζει γνομη Τωρα 2χ4850 σε σχεση με την 4870???Ειναι οκ? Οθoνη πηρε μια LG που σε 2 μερες καηκε 1 pixel (βασικα κολλησε) και την αλλαξανε σε 2 μερες με μια αλλη με αυτην την φορα ετοιμο καμμενο (μην περιμενη το παιδι να καει ) Tωρα θα περιμενη κανα μηνα για αλλαγη παλι
Venisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Οθoνη πηρε μια LG που σε 2 μερες καηκε 1 pixel (βασικα κολλησε) και την αλλαξανε σε 2 μερες με μια αλλη με αυτην την φορα ετοιμο καμμενο (μην περιμενη το παιδι να καει ) Tωρα θα περιμενη κανα μηνα για αλλαγη παλι :lol: καλά σοβαρά?τι έγινε θέλει να το κλείσει το μαγαζάκι η lg?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.