Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 φτύστε τα μπούτια σας ρε η Microsoft φταίει για όλα βάλτε linux και στο VW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλημερα σας θελω απλως να πω οτι πολλοι χρηστες linux χρησιμοποιουν μοτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλημερα σας θελω απλως να πω οτι πολλοι χρηστες linux χρησιμοποιουν μοτο! Χαχα θεϊκό :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Θεώρησα ότι το θέμα αποτελεί είδηση, όπως επίσης είδηση θα αποτελούσε τυχόν ανάκληση ενός αυτοκινήτου. Μπορεί να μην είμαι κάτοχος γερμανικού αυτοκινήτου, οφείλα όμως να ενημερώσω τους κατόχους των εν λόγω μοντέλων, γιατί η διακοπή παραγωγής αυτών των κινητήρων, συνεπάγεται πολύ πιθανόν με διακοπή παραγωγής και των ανταλλλακτικών τους. Επειτά αν δεν κάνω λάθος οι εν λόγω κινητήρες τοποθετήθηκαν και σε άλλα μοντέλα του ομίλου VAG. Και η είδηση αυτή είναι τόσο πρόσφατη που αμφιβάλλω αν οι Έλληνες αντιπρόσωποι το έχουν μάθει. Όσο για το λάθος section που τοποθετήθηκε, να πω ότι ήταν η πρώτη μου είδηση, οπότε κάπως δικαιολογούμαι. Συγκριτικά με την κατάσταση στην Οσετία, σίγουρα η δική μου είδηση είναι άσχετη κ ανούσια. Αλλά από την στιγμή που πολιτικά θέματα απαγορεύονται, αποκλείονται και μια σειρά σοβαρών ειδήσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 η διακοπή παραγωγής αυτών των κινητήρων, συνεπάγεται πολύ πιθανόν με διακοπή παραγωγής και των ανταλλλακτικών τους. Urban myth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Όσο για το λάθος section που τοποθετήθηκε, να πω ότι ήταν η πρώτη μου είδηση, οπότε κάπως δικαιολογούμαι. Μην θεωρείς το (πρώτο) post που απάντησα σε εσένα ως επιθετικό, κάθε άλλο... (μέχρι και emotion έβαλα) Μία επισήμανση έκανα, όπως μου έχουν κάνει και εμένα όταν είχα ανεβάσει "σχετικά-άσχετη" είδηση. Παρακάτω ξέφυγε λίγο η ιστορία. Συγκριτικά με την κατάσταση στην Οσετία, σίγουρα η δική μου είδηση είναι άσχετη κ ανούσια. Αλλά από την στιγμή που πολιτικά θέματα απαγορεύονται, αποκλείονται και μια σειρά σοβαρών ειδήσεων Απ'όσο έχω καταλάβει, πολιτικές συζητήσεις δεν απαγορεύονται, αρκεί να μην έχουν κομματικές προεκτάσεις. (σε ένα τέτοιο θέμα βέβαια, μάλλον είναι θέμα χρόνου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Σχετικά με τον 1.6 FSI, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι είχε ήδη διακοπεί η παραγωγή του και απλά τον τοποθετούν επειδή έχουν μεγάλο στοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάνε τον 1.4 TSI με τους 120 ίππους (αφου μιλάμε για καθημερινό αυτοκίνητο και του ταιριάζει καλύτερα από τον 140άρη και τον 170άρη που είναι για πιο "σπορ" καταστάσεις). GTI and R32 affected too Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... Πάντως όπου να ναι έρχεται το καινούριο Golf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 φευγουν αυτοι ερχονται αλλοι...με λιγοοτερα κυβικα περισσοτερα αλογα. το κατα ποσο μπορει μια εταιρια να εχει κερδος ωστε να αλλαζει τοσο γρηγορα μηχανες ειναι αλλη ιστορια κ δεν μπορω να το ξερω... καλο παντως στην μεταπωλητικη αξια αυτοκινητων ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... The engine range: the 1.4, 80 hp will be replaced in the summer of 2009 by the 1.2 TSI, 86-horsepower; the 1.6, 102 hp will be replaced by the 1.2 TSI, 105-hp; 1.4 TSI, 160 hp, with Turbo and compressor; 2.0 TSI, 200 hp, the famous GTI engine. http://www.topspeed.com/cars/car-news/-volkswagen-golf-vi-family-renderings-ar58966.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.