Προς το περιεχόμενο

Θελω να κρατησω τα win σε σιντι!!! πως???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας...:-)

Τι θελω να κανω??? λοιπον ας αρχισω...

Εχω win xp pro εδω και τοσα χρονια(5 για την ακριβεια:P) χωρις κανενα προβλημα (λεμε τωρα:X)

ενα λαπτοπ με win xp home κολλαγε αφανταστα και του εκανα ενα φορματ και τα εχασα ολα! (δικο μου φταιξιμο:cry:)

ενα αλλο με win xp media center μετα απο δυο χρονια ετσι ξαφνικα κολλησε και δεν αναβε!!! με ενα φοματ εστρωσε...

τι σας τα λεω αυτα ε?

λοιπον παμε τωρα στο θεμα μου... εχω εναν υπολογιστη οχι φορητο αλλα επιτραπαιζιο με win xp pro αλλα το :mad::mad: ειναι οτι ειναι πειρατικα...:cry::cry::cry: και δεν εχω το σιντι τους...:shock::shock::cry::mad:

τωρα ο υπολογιστης ειναι ενταξει (μακαρι να μεινει ετσι!!!!) αλλα εχουν περασει πολλα τα win.... καθαρισμα απο ιους (παραλιγο να τα χασω τα win:X) μλπε οθονες (3 για την ακριβεια) και αλλα...

οποτε λεω εγω τωρα που εχει στρωσει ο υπολογιστης (οχι και τελεια αλλα μια χαρα ειναι)

τα αρχεια μου τα εχω κρατησει, το θεμα ειναι τα win... αν γινει κατι που θα τα βρω????

υπαρχει καποιος τροπος να τα κρατησω σε καποιο εξ. δισκο ή σιντι στην κατασταση που ειναι τωρα ωστε ο Θεος φυλαξει αν γινει κατι (ετσι ξαφνικα την πατησα και με τους φορητους:whistle:)) να μπορω να τους κανω επαναφορα...

δηλαδη λεμε οτι αυριο κανω μ@λ@κι@ και δεν αναβει(δαγκωσε την γλωσσα σου γκαντεμη!!!!:fear::P) να μπορω να συνδεσω αυτον τον σκληρο ή να βαλω το σιντι και τα φερω στην κατασταση που ειναι τωρα:-D:-D

Γινεται αυτο με καποιο αξιοπιστο προγραμμα???

Ευχαριστω για την βοηθεια σας:-):-):-):-):-)

Δημοσ.

μπορεις να κρατησεις ενα image του partition που τα εχεις εγκαταστησει, βεβαια αν τα επαναφερεις θα ειναι στην

κατασταση που ηταν και την στιγμη που κραταγες το Image. Για να το κανεις αυτο μπορεις πχ να χρησιμοποιησεις το Norton Ghost

Δημοσ.
μπορεις να κρατησεις ενα image του partition που τα εχεις εγκαταστησει, βεβαια αν τα επαναφερεις θα ειναι στην

κατασταση που ηταν και την στιγμη που κραταγες το Image. Για να το κανεις αυτο μπορεις πχ να χρησιμοποιησεις το Norton Ghost

χμμ... αυτο ειναι ομως προγραμμα που το πληρωνεις:mad:

ειναι ομως αξιοπιστο????

υπαρχουν και αλλα????

Δημοσ.
χμμ... αυτο ειναι ομως προγραμμα που το πληρωνεις:mad:

ειναι ομως αξιοπιστο????

υπαρχουν και αλλα????

συμφωνω με τον nick_csd. ψαξε στο νετ για το Hiren's BootCD..και κατεβασε το. αυτο εχει οτι χρειαζεσαι και το Norton Ghost..

το link για την επισημη σελιδα του ειναι αυτο:

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Δημοσ.
συμφωνω με τον nick_csd. ψαξε στο νετ για το Hiren's BootCD..και κατεβασε το. αυτο εχει οτι χρειαζεσαι και το Norton Ghost..

το link για την επισημη σελιδα του ειναι αυτο:

http://www.hiren.info/pages/bootcd

δηλαδη ειναι μια ή αλλη, ετσι???

και κατι ακομα... αυτα τα προγραμματα κανουν ενα .iso file (μια εικονα δηλαδη) την οποια μετα την γραφεις σε ενα cd/dvd, σωστα???

Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σας παντως...:-D:-D:-D:-)

Δημοσ.

τελικα απο οτι ειδα μετα απο ενα ψαξιματακι εδω κιολας http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=77484 υπαρχουν αρκετες πληροφορειες...

να σας πω τωρα, αν παρω αυτο το προγραμμα το οποιο στην ουσια ειναι ενα πακετακι θα κανω την δουλεια μου με το Norton Ghost????

και αν ναι ειναι ευκολο?? μετα αν χρειαστω αυτο το αρχειο που εφτιαξα θα ειναι ευκολο να το ανακτησω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...