xampos20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 καλησπερα .... θελω να ρωτησω.... 1) πως μπορω εγω να βαλω σαν ηχο κλησης ενα τραγουδι περα απο τα default του κινητου... 2) υπαρχει τροπος να μπορεσω να βαλω ελληνικο μενου? 3)πως εγω μπορω να γρααφω ελληνικα... 4)κανενα καλο site να κατεβασω εφαρμογες για το ΑΡΡLE ΙΡΗΟΝΕ 3G ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ....
charoui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 1. μέσο itunes. μπορείς να μετατρέψεις ένα τραγούδι σε ringtone από το garageband σε mac. για windows κανε search κάτι θα βρείς. 2. ακόμα να βγει επίσημη λύση για τα ελληνικά, περίμενε λίγο.. 3. το ίδιο με το πιο πάνω 4. Υπάρχει τρόπος να περάσεις cracked apps αλλα θέλει κάποιες μετατροπές στο iphone μέσο σχ κτλ (δεν επιτρέπεται να αναφέρω) Μια χαρά είναι και τα free του app store..
xampos20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μπορεισ τοτε να με βοηθησεις να λυσω το προβλημα του ringtone gia windows?
charoui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 http://audiko.net/ δοκίμασε αυτό το site. έχει παρα πολλά ringtones έτοιμα,αλλα και converter ώστε να κανεις δικά σου. τα περνάς στο itunes και από εκεί στο iphone
xampos20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 και οσον αφορα την ταινια???? πως μπορω εγω να φορτωσω ταινιεΣ???? γιατι τις avi δεν τις αναγνωριζει....
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 με αυτο το προγραμμα μπορεις να μετατρεψεις το avi σε mp4 (το mp4 ειναι ο υποστηριζομενος τυπος αρχειων βιντεο για iphone,ipod)
tromeros dennis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 να σας ρωτισω: αν ειμαι μεσα σε καποια εφαρμογη, και πατησω το Home Button, κλεινει αυτο το προγραμμα η απλα λειτουργει απο πεισω;; αν για πχ εχω το google maps ανοιχτω και τραβαει χαρτες απο το ιντερνετ, πατοντας το Home Button σταματει η συνδεση με το ιντερνετ;
charoui Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 το πρόγραμμα κλείνει, εκτος του ipod που εξακολουθεί να παίζει tunes
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 να σας ρωτισω: αν ειμαι μεσα σε καποια εφαρμογη, και πατησω το Home Button, κλεινει αυτο το προγραμμα η απλα λειτουργει απο πεισω;; αν για πχ εχω το google maps ανοιχτω και τραβαει χαρτες απο το ιντερνετ, πατοντας το Home Button σταματει η συνδεση με το ιντερνετ; Αν θυμάμαι καλά τι είχα διαβάσει, γενικά το iPhone είναι σχεδιασμένο να μην κρατάει background processes για να μην καταναλώνεται η μπαταρία. Υπάρχει όμως εφαρμογή (μέσω του Installer ή της Cydia) που παρακάμπτει την απαγόρευση και επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι το όνομά της.
tromeros dennis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ααα τελια! γιατι το windows mobile μ'αυτο μου ειχε σπασει τα νευρα! αυτο τα "Installer" και το "Cydia" τι ειναι;;;
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Υπάρχουνε τοπικς με χιλιάδες ερωτήσεις απαντήσεις... ένα search βοηθάει!
tromeros dennis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 με τα ιδια λογια θα μπορουσες να πεις: "Το installer και το cydia ειναι ..."
DonKont Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Με απλά λόγια, το Installer και το Cydia είναι ότι και το Apps Store αλλά για jailbroken κινητά. Οι εφαρμογές που βρίσκεις εκεί είναι όλες δωρεάν αλλά βασίζονται εν μέρη και στα Donations..
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά τι είχα διαβάσει, γενικά το iPhone είναι σχεδιασμένο να μην κρατάει background processes για να μην καταναλώνεται η μπαταρία. Υπάρχει όμως εφαρμογή (μέσω του Installer ή της Cydia) που παρακάμπτει την απαγόρευση και επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Insomnia;) ..και περιμενα να το θυμασαι τουλαχιστον το ονομα
Gabriell_a Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια, Να κανω και εγω μια μικρουλα ερωτηση . Υπαρχει μια ρυθμηση αναφορα παραδωση sms ? για το firmware 1.1.4 Σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.