Προς το περιεχόμενο

ερωτησeis για το iphone

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ....

θελω να ρωτησω....

1) πως μπορω εγω να βαλω σαν ηχο κλησης ενα τραγουδι περα απο τα default του κινητου...

2) υπαρχει τροπος να μπορεσω να βαλω ελληνικο μενου?

3)πως εγω μπορω να γρααφω ελληνικα...

4)κανενα καλο site να κατεβασω εφαρμογες για το ΑΡΡLE ΙΡΗΟΝΕ 3G ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ....

Δημοσ.

1. μέσο itunes. μπορείς να μετατρέψεις ένα τραγούδι σε ringtone από το garageband σε mac. για windows κανε search κάτι θα βρείς.

2. ακόμα να βγει επίσημη λύση για τα ελληνικά, περίμενε λίγο..

3. το ίδιο με το πιο πάνω

4. Υπάρχει τρόπος να περάσεις cracked apps αλλα θέλει κάποιες μετατροπές στο iphone μέσο σχ κτλ (δεν επιτρέπεται να αναφέρω)

Μια χαρά είναι και τα free του app store..

Δημοσ.

και οσον αφορα την ταινια???? πως μπορω εγω να φορτωσω ταινιεΣ???? γιατι τις avi δεν τις αναγνωριζει....

Δημοσ.

να σας ρωτισω:

αν ειμαι μεσα σε καποια εφαρμογη, και πατησω το Home Button, κλεινει αυτο το προγραμμα η απλα λειτουργει απο πεισω;;

αν για πχ εχω το google maps ανοιχτω και τραβαει χαρτες απο το ιντερνετ, πατοντας το Home Button σταματει η συνδεση με το ιντερνετ;

• Super Moderators
Δημοσ.
να σας ρωτισω:

αν ειμαι μεσα σε καποια εφαρμογη, και πατησω το Home Button, κλεινει αυτο το προγραμμα η απλα λειτουργει απο πεισω;;

αν για πχ εχω το google maps ανοιχτω και τραβαει χαρτες απο το ιντερνετ, πατοντας το Home Button σταματει η συνδεση με το ιντερνετ;

Αν θυμάμαι καλά τι είχα διαβάσει, γενικά το iPhone είναι σχεδιασμένο να μην κρατάει background processes για να μην καταναλώνεται η μπαταρία.

Υπάρχει όμως εφαρμογή (μέσω του Installer ή της Cydia) που παρακάμπτει την απαγόρευση και επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι το όνομά της.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με απλά λόγια, το Installer και το Cydia είναι ότι και το Apps Store αλλά για jailbroken κινητά. Οι εφαρμογές που βρίσκεις εκεί είναι όλες δωρεάν αλλά βασίζονται εν μέρη και στα Donations..

• Moderators
Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά τι είχα διαβάσει, γενικά το iPhone είναι σχεδιασμένο να μην κρατάει background processes για να μην καταναλώνεται η μπαταρία.

Υπάρχει όμως εφαρμογή (μέσω του Installer ή της Cydia) που παρακάμπτει την απαγόρευση και επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι το όνομά της.

Insomnia;)

..και περιμενα να το θυμασαι τουλαχιστον το ονομα:lol:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Να κανω και εγω μια μικρουλα ερωτηση :-).

Υπαρχει μια ρυθμηση αναφορα παραδωση sms ? για το firmware 1.1.4

Σας ευχαριστω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...