Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με iPhone Camera

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γίνεται να είναι πρόβλημα της κάμερας και να βλέπει κανονικά τις φωτογραφίες στο iTunes και όταν πάει στη συλλογή μέσω της κάμερας. Όπως είπε και ο GiO μάλλον προς permissions γέρνει το πρόβλημα.

Δημοσ.
Πηγαινε στο wiki

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 και ριξε μια ματια πως συνδεεσαι μεσω wifi και μεσω usb

Αφου συνδεθεις,θα πας στον φακελο,δεξι κλικ,properties και εκει θα βαλεις permission στο 777 μηπως και πιασει το trick και λυθει το προβλημα.

Ευχαριστώ, φτιάχτηκε! :-)

B)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω και εγω το ιδιο προβ. δεν μ εμφανιζει τις φωτος απο την καμερα..(το κιν εχει το firmware 2.2.1 και ειναι jailbroken) εκανα οτι ειπατε απλα 777 εμενα δεν μ τα δεχεται... να βαλω 7777?? pls help. γτ το εχω κανει ηδη 1 restore

• Moderators
Δημοσ.
παιδια εχω και εγω το ιδιο προβ. δεν μ εμφανιζει τις φωτος απο την καμερα..(το κιν εχει το firmware 2.2.1 και ειναι jailbroken) εκανα οτι ειπατε απλα 777 εμενα δεν μ τα δεχεται... να βαλω 7777?? pls help. γτ το εχω κανει ηδη 1 restore

Δοκιμασε με 775

• Moderators
Δημοσ.
To σωστο ειναι 0777 δεν δεχεται το 777 μονο του..

Mια χαρα το παιρνει το 777 το winSCP.O Νemesis με το 777 που του ειπα εφτιαξε το προβλημα του.

Δημοσ.

Παντως και εγω που χρησιμοποιω το winSCP μου το δεχεται μια χαρα το 0777 (παντα με μηδενικο μπροστα) και λειτουργει μια χαρα

Τωρα μπορει να εχεις και δικιο δεν το εχω βαλει ποτε σκετο το νουμερο, αλλα για σιγουρια ας βαλει 0777..

• Moderators
Δημοσ.
Παντως και εγω που χρησιμοποιω το winSCP μου το δεχεται μια χαρα το 0777 (παντα με μηδενικο μπροστα) και λειτουργει μια χαρα

Τωρα μπορει να εχεις και δικιο δεν το εχω βαλει ποτε σκετο το νουμερο, αλλα για σιγουρια ας βαλει 0777..

Aκριβως το ιδιο πραγμα ειναι:-)(για το winSCP παντα)

εγω χρησιμοποιηω το iphone tunnel suite.

Ωραια,ανοιξε το winSCP ακολουθησε τις οδηγιες που αναφερθηκαν πιο πριν στο topic.

Δημοσ.

σε λιγο παιδια γτ μολις τωρα τελειωνει το jailbroken (του εχω κανει 5 restore του καημενου!!)και το κανω... απο εχ8ες παιδευομαι.!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:00 ----------

παιδια... μολις τελειωσε το jailbroken και πηγα στο cydia na κατεβασω τα δεδομενα και το ssh.. το εκανα και λεω κατσε να δοκιμασω να τραβη3ω καμια φωτογραφια.. και την αποθηκευσε κανονικα... μαλλον καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.. στο back up tou κινητου στο itunes..πρεπει εκει να εχει γινει η μλκ.. γιατι αυτη την φορα δεν το εκανα sync οπωσ εκανα τις αλλες φορες... το θεμα τωρα ομωσ ειναι... ξανα περναω το back up ειχα η φτιαχνω απο την αρχη καινουργια δεδομενα... και αν μ προτεινετε το δευτερο πως γινεται?? :P :P :P

Δημοσ.
Aκριβως το ιδιο πραγμα ειναι:-)(για το winSCP παντα)

Για να το λες λογικα θα γινεται, θα το δοκιμασω ετσι την επομενη φορα :-)

Δημοσ.

παιδια το εφτιαξα το προβ.. τα ξανα εβαλα ολα απο την αρχη.. πρεπει να ειχα κανει βλακεια στο παλαιτερο back up και για αυτο ειχα αυτο το προβ..πηγα ομως και κοιταξα τις ρυθμισεις... τελικα 0750 ειναι.. και μπηκα απο το winscp.

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μια φορά... δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν... τελικά το έλυσα το πρόβλημα μπαίνοντας με SSH στο κινητό...

έσβησα τον κατάλογο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες... και όταν ξανατράβηξα φωτογραφία το κινητό δημιούργησε ξανα τα απαραίτητα αρχεία. (1 αρχείο δηλαδή)..

Από τότε λειτουργεί τέλεια....

• Moderators
Δημοσ.

έσβησα τον κατάλογο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες... και όταν ξανατράβηξα φωτογραφία το κινητό δημιούργησε ξανα τα απαραίτητα αρχεία. (1 αρχείο δηλαδή)..

Από τότε λειτουργεί τέλεια....

Μ αλλα λογια αφησες το iphone να δημιουργησει ξανα τα σωστα permissions.Ειναι μια λυση κ αυτο;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...