Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με iPhone Camera

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραβάω μια φωτογραφία και αφού πατήσω το κουμπί του μενού και μπω στην ανάλογη κατηγορία δεν υπάρχει καμιά φωτογραφία...

Τι στιγμή του τραβάω την φωτογραφία και μπω πατώντας το ανάλογο κουμπί στο άλμπουμ φαίνονται όλες οι φωτογραφίες που έχω τραβήξει εντελώς άσπρες. Φαίνεται δηλαδή μόνο το περίβλημα και το πόσες φωτογραφίες έχω τραβήξει αλλά μέσα δεν εμφανίζεται τίποτα.

Τα ίδια μετά από restore.

Δημοσ.

Κανείς?

Το sync γίνετε κανονικά και μπορώ να δω κανονικά το άλμπουμ μου αλλά καθόλου τις φωτογραφίες που τραβάω... με την μια χάνονται αφού τις τραβήξω...

Βοήθεια! :cry:

Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε τσακάλια? Που είναι ο Gi0, ο billdanos, ο dali13gr και ο georgeadams να με βοηθήσουν? Ε, φανταστικοί iPhoneManiacs?

Πάπαλα η κάμερα?

• Moderators
Δημοσ.

Aκουγεται σαν προβλημα με τα permissions παντως.

Δοκιμασε το παρακατω

Πηγαινε στο /var/mobile/Media/ και βαλε στο φακελο DCIM το permission στο 777.Reboot το iphone και ποσταρε αν δουλεψε.

Δημοσ.
Aκουγεται σαν προβλημα με τα permissions παντως.

Δοκιμασε το παρακατω

Πηγαινε στο /var/mobile/Media/ και βαλε στο φακελο DCIM το permission στο 777.Reboot το iphone και ποσταρε αν δουλεψε.

Πως πηγαίνω στο var?

• Moderators
Δημοσ.
Πως πηγαίνω στο var?

Πηγαινε στο wiki

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 και ριξε μια ματια πως συνδεεσαι μεσω wifi και μεσω usb

Αφου συνδεθεις,θα πας στον φακελο,δεξι κλικ,properties και εκει θα βαλεις permission στο 777 μηπως και πιασει το trick και λυθει το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...