angelgal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Γεια σας έχω το ασύρματο modem/router sagem 1500WG θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το μετατρέψω (προφανώς με αλλαγή του firmware) σε access point έτσι ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet.
stefanos_79 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν καταλαβα το ερωτημα σου.Ως εχει το μοντεμ/ρουτερ δεν μπορει να σου δωσει ιντερνετ μεσω wifi?Το εχεις βρει ρυθμιζοντας την wifi καρτα του υπολογιστη που θελει να συνδεθει στο νετ σε infastructure mode?Τωρα αν θελεις να κανεις firmware update μπορεις να πας εδω
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 του δινεις ip διαφορετικη απο του adsl router σου και του κλεινεις τον dhcp και το συνδεεις με τον adsl router σου και παιζει σαν access point.τωρα αμα το θες σαν repeater αθτο δεν το κανει.
angelgal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Και στην περίπτωση που θέλω να σκανάρω για να βρω ελεύθερα ασύρματα δίκτυα ???δεν έχω τις ip από κάποιον συγκεκριμένο ADSL router που θέλω να συνδεθώ.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 εφοσον στο 99 τις εκατο τον δικτυον ο dhcp ειναι ενεργοποιημενος θα παρεις ip αυτοματα.
angelgal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μπορώ να σκαναρω ομως για να βρώ διαθεσιμα δικτια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.