capitan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Σκέφτηκα να φτιαχτεί ένα thread που θα αντιστοιχίζουμε την κάθε developer εταιρία με τα χαρακτηριστικότερα παιχνίδια της για να δωθεί το στίγμα της. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι πεπειραμένος gamer (το πολύ casual) και όταν βγαίνει κάποιο παιχνίδι πάντα σκέφτομαι σε τι στυλ περίπου θα είναι. Να ξεκινήσω: Valve (η αγαπημένη μου) Half Life series Counter Strike Team Fortress Blizzard Diablo series Starcraft series Warcraft series WoW Ubisoft Prince of Persia Series Beyond Good and Evil KONAMI Teenage Mutant NiNja Turtles series SEGA Sonic the Hedgehog
mclaughlin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ubisoft Prince of Persia Series Beyond Good and Evil Παιχνιδάρες
Galis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ωχ μυριζομαι οτι ο Orokusaki θα μας πει για ολα τα παιχνιδια της Buka
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 KONAMI Teenage Mutant NiNja Turtles Teenage mutant ninja turles 2 teenagr mutant ninja turtles3 EΙναι παιχνιδαρες μιλαμε! SEGA Sonic the Hedgehog το καλυτερο game για το 360!!! Πραγματικα δεν εχω παιξει καλυτερο game απο αυτο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.