greekgreek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγω ειδα στα carefour διπλα διπλα την LG 6000 100Hz και μια samsung hd readyτων 750 ευρώ και δείχνανε το ιδιο. Και ισως η samsung λιγο καλύτερα!!! (με σημα dvd - δεν ειμαι σιγυρος αν ήταν full HD). Ψαξτο. Kαλημέρα. Έχεις δίκιο ,το είδα και εγώ στο Media markt στη Θεσ/νικη που είχε LG και samsung hd ready δίπλα.Η samsung είχε καλύτερη εικόνα .
SL9S9 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τελικα αγορασα προχθες μια 32αρα την LG5600 (δεν είναι 100Hz, ενώ η 6000 που λεγαμε ειναι) και μου φαίνεται πολύ καλή. Είναι FULL HD, κοντραστ 50000:1, 6msec, μοντέλακι Σεπ.2008 και κοστίζει μόνο 660 Media markt. Οποιος θελει την τσεκαρει.. Μη με κυνηγατε αν δεν σας αρεσει Επισης βλεπω από 2,3 (!) μετρα και είναι ΟΚ και στο 4:3. Ευτυχώς δεν πήρα 37.
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 http://www.skroutz.gr/s/41790/LG-37LG6000-37%22.html scarlet 37ara lg6000 einai telika 100hz? εχει μεγαλυτερη αντιθεση απ ολες κ η πιο φτηνη.μια χαρα ειναι αν βρω ατοκες θα την παρω, αν κ για μενα κ για τα βραβεια τοπ Ειναι η philips αλλα δεν ξαναδινω 3χιλ... πιο πανω διαβασα οτι οι sony ειναι καλυτερες γιατι καινε λιγοτερo...μονο που εχουν κ μικροτερη αντιθεση αρα πιο σκοτεινη. @sl9s9 http://www.skroutz.gr/s/54928/LG-32LG5600-32%22.html
SL9S9 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ναι απο καταστηματα internet είναι και πιο φθηνα αλλα αν εχει προβλημα θα καθυστερησουμε (ειμαι και σαλονικα) Το Media markt την αλλαζει αμεσως τις πρωτες μερες. 3 ηλιθιοτητες της LG5600: 1. Δεν εχει κουμπακι να αλλαζεις στον τελευταίο σταθμό (πχ παρακολουθείς 2 σταθμους και αλλάζεις γρηγορα μια τον εναν μια τον αλλον) 2. Βαζει στα Ιδια νούμερα ψηφιακα και αναλογικα καναλια πχ κουμπια 1 = ET1, 2= NET κλπ 1 = CINE+, 2= Sport+ κλπ οπότε από το τηλεκοντρολ πατας 1 και βγαζει παραθυρακι με 2 σταθμούς και με τα βελακια και το ok επιλεγεις (ευτυχως εχει κουμπακια επομενο-προηγουμενο) 3. Για να αλλαζεις 4:3 ή 16:9 μπαινεις σε μενού (δεν εχει κουμπακι να αλλαζει κυκλικα) Αλλα για 660 € και FULL HD τα συγχωρώ
klog Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Για την LG 327000 τι γνώμη έχετε???? Έχω καταλήξει στις εξής.... Sasmung A656 Sony Bravia 32W4000 Philips Cineos 9603D LG Scarlet 32LG7000 (100hZ) Σαφώς έχουν διαφορές στην τιμή και βέβαια αυτό που πρέπει τελικά να ξεκαθαρίσει κανείς είναι αν πραγματικά αξίζει να δώσει κάποιος τα παραπάνω χρήματα.
SL9S9 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πολυ δυσκολη αποφαση Αν τις βαλεις δίπλα δίπλα με την LG5600 των 660€ και δεις: α) tv β) dvd γ) blue ray τότε θα καταλαβεις αν αξιζουν τα παραπανω χρήματα!
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 full hd αξιζει μονο απο 37 κ πανω... για προσφορες σε tv δινει το Carrefure mia philips 32 hd 400e k mia scarlet 42(100Hz,24p,full hd,50.000/1)+dvd mono 839 http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_06-10-08/images_big/ELECTRIC_APPLIANCES_Page_1.jpg
Nikki_Sixx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ειναι λιγο μπερδεμενα και λιγο παραδοξα τα πραγματα... Επειδη θελω να παρω κι εγω μια 32αρα η 37αρα εχω μπερδευτει...Θα την κρατησω στανταρ 5-6 χρονια.Λοιπον : Τελικα αξιζει το full hd σε μια 32αρα η απο 37αρα και πανω αξιζει?Δηλαδη να ειναι εμφανης η διαφορα σε games και hd υλικο. Επισης αξιζει να δωσεις ενα σεβαστο ποσο παραπανω ωστε να ειναι 100hz?Θα υπαρχει διαφορα π.χ. σε 2 32αρες η μια ετσι και η αλλη χωρις? Ακομη με τα 24p τι γινεται? Και... η μαρκα μετραει τοσο πολυ? Λεει π.χ. να δωσεις 100 ευρω παραπανω απο μια lg για να παρεις μια samsung? Ρωταω κι εγω στα παιδια που ξερουν και ειναι γνωστες ωστε να ξερω κι εγω τι αξιζει να δωσεις παραπανω.(Για 32αρα η 37αρα μιλαμε παντα) Thank you προκαταβολικα...
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Και... η μαρκα μετραει τοσο πολυ? Λεει π.χ. να δωσεις 100 ευρω παραπανω απο μια lg για να παρεις μια samsung? Είχα πάει πρόσφατα στον Κωτσόβολο για έρευνα αγοράς τηλεόρασης 32" και στη συζήτηση με την υπάλληλο μου είπε ότι όλες οι εταιρίες όπως Sony, Philips, Samsung αγοράζουν υλικά για τη κατασκευή των τηλεοράσεών τους από την LG.... H διαφορές στις τιμές των μοντέλων από εταιρεία σε εταιρεία αφορούν το design και μικρές λεπτομέρειες ως προς τα χαρακτηριστικά. Προσωπικά περιένω αύριο την LG5600 32" που αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts και θα κάνω κι εγώ τη κριτική μου. Ως προς τις τιμές που λέτε, εγώ τη πήρα με 585€ μετρητοίς. Απ' ότι έμαθα έχει μεγάλη ζήτηση επειδή είναι μοντέλο που συνδιάζει FullHD σε 32" και χαμηλή τιμή. Λόγω ζήτησης αναμαίνεται αύξηση της τιμής της... έτσι μου είπε μαγαζί που μίλησε με LG.
AccountSaver Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγω το μονο που θα σου προτεινω ειναι LG 32" G3000
Wandex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ειναι λιγο μπερδεμενα και λιγο παραδοξα τα πραγματα...Επειδη θελω να παρω κι εγω μια 32αρα η 37αρα εχω μπερδευτει...Θα την κρατησω στανταρ 5-6 χρονια.Λοιπον : Τελικα αξιζει το full hd σε μια 32αρα η απο 37αρα και πανω αξιζει?Δηλαδη να ειναι εμφανης η διαφορα σε games και hd υλικο. Επισης αξιζει να δωσεις ενα σεβαστο ποσο παραπανω ωστε να ειναι 100hz?Θα υπαρχει διαφορα π.χ. σε 2 32αρες η μια ετσι και η αλλη χωρις? Ακομη με τα 24p τι γινεται? Και... η μαρκα μετραει τοσο πολυ? Λεει π.χ. να δωσεις 100 ευρω παραπανω απο μια lg για να παρεις μια samsung? Ρωταω κι εγω στα παιδια που ξερουν και ειναι γνωστες ωστε να ξερω κι εγω τι αξιζει να δωσεις παραπανω.(Για 32αρα η 37αρα μιλαμε παντα) Thank you προκαταβολικα... Αν μπορούσε κανείς να προτίνει κάτι σύμφωνα με τα παραπάνω καλό θα ήταν. Κάτι έως 1000e καταπροτίμηση 40 ιντζες;
kage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Είχα πάει πρόσφατα στον Κωτσόβολο για έρευνα αγοράς τηλεόρασης 32" και στη συζήτηση με την υπάλληλο μου είπε ότι όλες οι εταιρίες όπως Sony, Philips, Samsung αγοράζουν υλικά για τη κατασκευή των τηλεοράσεών τους από την LG.... H διαφορές στις τιμές των μοντέλων από εταιρεία σε εταιρεία αφορούν το design και μικρές λεπτομέρειες ως προς τα χαρακτηριστικά. χλωμο.. η πιο ακριβη σειρα στην lg πρεπει να ειναι η scarlet .αν δεις η 37-42 full hd εχει το πολυ 1000ε.δες τιμες που χουν οι ακριβες της sony,philips...ακομη κ 3πλασια τιμη κ εντελως διαφορετικα specs...
Nikki_Sixx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Είχα πάει πρόσφατα στον Κωτσόβολο για έρευνα αγοράς τηλεόρασης 32" και στη συζήτηση με την υπάλληλο μου είπε ότι όλες οι εταιρίες όπως Sony, Philips, Samsung αγοράζουν υλικά για τη κατασκευή των τηλεοράσεών τους από την LG.... H διαφορές στις τιμές των μοντέλων από εταιρεία σε εταιρεία αφορούν το design και μικρές λεπτομέρειες ως προς τα χαρακτηριστικά. Προσωπικά περιένω αύριο την LG5600 32" που αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts και θα κάνω κι εγώ τη κριτική μου. Ως προς τις τιμές που λέτε, εγώ τη πήρα με 585€ μετρητοίς. Απ' ότι έμαθα έχει μεγάλη ζήτηση επειδή είναι μοντέλο που συνδιάζει FullHD σε 32" και χαμηλή τιμή. Λόγω ζήτησης αναμαίνεται αύξηση της τιμής της... έτσι μου είπε μαγαζί που μίλησε με LG. Την παρελαβες τελικα? Για παρεδωσε μας τα φωτα σου γιατι με ενδιαφερει κι εμενα η συγκεκριμενη.
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, η τηλεόραση ήρθες χτες απ' ευθείας απ' την αποθήκη της LG. Πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με αυτή. Πολύ εύκολη η συναρμολόγηση της επιτραπέζιας βάσης. Η σύνδεση με το PC είναι πολύ απλή. Ένα καλώδιο RGB όπου συνδέεται στη κάρτα γραφικών (έχω κάρτα που έχει DVI & RGB) και το άλλο άκρο στην τηλεόραση πίσω που έχει ανάλογη υποδοχή. Συνδέεται επίσης και στο ηχοσύστημα 5.1 πολύ εύκολα. Είδα χτες ταινία απ' το pc στην τηλεόραση και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει τα λεφτά της... 585,00 € έχει από το μαγαζί που την πήρα.
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια το πλαισιο εχει samsung full HD 40αρα με 24p ψηφιακο δεκτη 3χHDMI ΣΤΑ 800 ΜΟΝΟ ,ενω στα 900 εχει μια sony με παρομοια χαρακτηριστικα...εσεις τι λετε αξιζουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.