Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG i560 & GPS

pand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να μάθω λεπτομερές του GPS δυνατότητες (Ύπαρξη χαρτών για Ελλάδα, ακρίβεια κτλ.) του SAMSUNG i560.

Please help ?

:-D

Δημοσ.

λοιπον

το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του

το προγραμματακι της garmin ειναι αρκετα καλο και ενημερωνεται καθε 3 μηνες περιπου

αν η κυρια λειτουργια που θες ειναι το Gps παρε ενα σκετο Gps, αν ομως θες και τηλεφωνο τοτε οκ

εμενα μου παρουσιασε κατι ψιλοπροβληματακια του στυλ: εκλεινε στα καλα καθουμενα αν χρησιμοποιουσα Bluetooth ή το garmin και δεν ξανανοιγε παραμονο αν εβγαζα την μπαταρια

δεν ξερω αν ολα ειναι ετσι ή το δικο μου βγηκε προβληματικο

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να το πάρω από την Wind. Από την Samsung μου είπαν ότι δίνουν τριαλ της NAVIGON. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και αλλά navigation software σπασμένα ή Free ?

Δημοσ.

έχει ενας φιλος το συγκεκριμενο κ δεν εχει κανενα προβλημα..

οι χαρτες νομιζω τους εχει ετοιμους.

Τωρα για τζαμπέ, Symbian ειναι το λειτουργικο του, κατι θα βρεις ;-)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
λοιπον

το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του

το προγραμματακι της garmin ειναι αρκετα καλο και ενημερωνεται καθε 3 μηνες περιπου

αν η κυρια λειτουργια που θες ειναι το Gps παρε ενα σκετο Gps, αν ομως θες και τηλεφωνο τοτε οκ

εμενα μου παρουσιασε κατι ψιλοπροβληματακια του στυλ: εκλεινε στα καλα καθουμενα αν χρησιμοποιουσα Bluetooth ή το garmin και δεν ξανανοιγε παραμονο αν εβγαζα την μπαταρια

δεν ξερω αν ολα ειναι ετσι ή το δικο μου βγηκε προβληματικο

ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΡΕ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2Χ50=100 ΕΥΡΩ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...