pand Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ενδιαφέρομαι να μάθω λεπτομερές του GPS δυνατότητες (Ύπαρξη χαρτών για Ελλάδα, ακρίβεια κτλ.) του SAMSUNG i560. Please help ?
adamakos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 λοιπον το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του το προγραμματακι της garmin ειναι αρκετα καλο και ενημερωνεται καθε 3 μηνες περιπου αν η κυρια λειτουργια που θες ειναι το Gps παρε ενα σκετο Gps, αν ομως θες και τηλεφωνο τοτε οκ εμενα μου παρουσιασε κατι ψιλοπροβληματακια του στυλ: εκλεινε στα καλα καθουμενα αν χρησιμοποιουσα Bluetooth ή το garmin και δεν ξανανοιγε παραμονο αν εβγαζα την μπαταρια δεν ξερω αν ολα ειναι ετσι ή το δικο μου βγηκε προβληματικο
pand Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ενδιαφέρομαι να το πάρω από την Wind. Από την Samsung μου είπαν ότι δίνουν τριαλ της NAVIGON. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και αλλά navigation software σπασμένα ή Free ?
darklordvader77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 έχει ενας φιλος το συγκεκριμενο κ δεν εχει κανενα προβλημα.. οι χαρτες νομιζω τους εχει ετοιμους. Τωρα για τζαμπέ, Symbian ειναι το λειτουργικο του, κατι θα βρεις ;-)
ngkoutr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 λοιποντο συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του το προγραμματακι της garmin ειναι αρκετα καλο και ενημερωνεται καθε 3 μηνες περιπου αν η κυρια λειτουργια που θες ειναι το Gps παρε ενα σκετο Gps, αν ομως θες και τηλεφωνο τοτε οκ εμενα μου παρουσιασε κατι ψιλοπροβληματακια του στυλ: εκλεινε στα καλα καθουμενα αν χρησιμοποιουσα Bluetooth ή το garmin και δεν ξανανοιγε παραμονο αν εβγαζα την μπαταρια δεν ξερω αν ολα ειναι ετσι ή το δικο μου βγηκε προβληματικο ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΡΕ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2Χ50=100 ΕΥΡΩ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.