makisss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ένας φίλος μου έχει έναν υπολογιστή ο οποίος ανοίγει κατευθείαν μόλις ανοίξεις το τροφοδοτικό και εμφανίζει μόνο μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο.Τί λέτε,τα έπαιξε η μητρική;
pirobatis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 διευκρινισαι λιγο παραπανω το προβλημα..η οθονη ειναι ανοιχτη?παιζει να ναι η καρτα γραφικων.
overclockerd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Επίσης αν έχεις συνδέδεμενο το ήχειο του κουτίου και ακούς κάποιον ήχο σαν μπιπ-μπιπ τότε σίγουρα δεν χάλασε η motherboard και μλαιστα μέσα στο βίβλιαρακι της μήτρικης θά πρέπει να λέει και τί σήμαινει κάθε ήχος(ουσιάστικα που οφείλεται το πρόβλημα) αλλά πρέπει να μας διεύκρινισεις ακριβώς γιάτι πολλά μπορεί να φταίνε,απο τις μνήμες και την κάρτα γράφικως μέχρι και την μήτρικη.
makisss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Η οθόνη είναι ανοιχτή αλλά μένει μαύρη και αν κατάλαβα καλά δεν κάνει κάποιο θόρυβο.Θα ρωτήσω τον φίλο μου και θα σας ενημερώσω γιατί ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.