Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ την κριτική σας για μία σύνθεση...

Socom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Πήγα στο site της Dell στην Αγγλία και έφτιαξα μία σύνθεση για ένα XPS που σκέφτομαι να παραγγείλω και να με περιμένει όταν φτάσω εκεί για το μεταπτυχιακό. 1030 λίρες βγαίνει, και περιμένω τα σχόλιά σας:

Intel Core 2 Duo Processor T8300

3GB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM

320GB (5.400RPM) SATA Hard Drive

NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256mb dedicated graphic memory

15.4" Widescreen WUXGA (1920x1200) TFT display with TrueLife

Fixed 8x DVD+/-RW Slim Slot Load Drive, including SW

Intel Next-Gen Wireless-N Mini Card

Primary 9-cell Lithium-Ion Battery (85Whr)

3Yrs XPS Premium Warranty Support

Windows Vista Home Premium SP1

Ακούω...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Δημοσ.

Οπωσδήποτε αυτό που είπε ο disqualified και επίσης να βάλεις τον T9300 επεξεργαστή.

Και κάνε και ένα τάμα να σου έρθει με οθόνη της προκοπής ;)

Δημοσ.

Με τον Τ9300 ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Και επίσης σκληρό στις 7200 δεν είχε ως επιλογή. Το τάμα να το κάνω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα η συγκεκριμένη εταιρεία ή επειδή γενικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για καμένο pixel?

Δημοσ.

Το 8510w το ψηνα αλλά απ ότι κατάλαβα έχει ψιλοαποσυρθεί επειδή αναμένεται το 8530, το οποίο θα ρθει στην καλύτερη περίπτωση στο τέλος του άλλου μήνα. Toshiba θέλω να περιμένω αν είναι για laptop με centrino 2. Απ όσο ξέρω θα βγούν σχετικά σύντομα. Toshiba όμως μέχρι τώρα έχει οθόνες 1280χ800 σε αυτό το μέγεθος (στα satellite). Ξέρουμε αν τα καινούρια της θα έχουν υψηλότερες αναλύσεις?

Δημοσ.

Δεδομένου οτι τα μεταπτυχιακά στην αγγλια αρχίζουμε περίπου τέλη σεπτέμβρη.. και αφού το πήρες απόφαση να το παραγγείλεις και να στο φέρουν στην Αγγλία.. γιατί να δώσεις λεφτά για ένα laptop με: παλιά CPU παλιό chipset, παλιά VGA? Checkare κανα Centrino2/GeForce9600/BlueRay laptop.. η αλήθεια είναι βέβαια πως όλα τα ευρωπαικά μοντέλα που έχω βρεί δέν έχουνε την ανάλυση οθόνης που έχεις επιλέξει στο XPS.

Μερικά laptops που μπορείς να Checkareis είναι..

HP DV5, Toshiba Qosmo F50 (no bluray but TV Tuner), MSI GX620(αναμένεται), κάποιο F-Siemens (δεν θυμάμαι μοντέλο λολ)

εγώ με βλέπω για το HP DV5. και εγώ για το μεταπτυχιακό το θέλω! :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...