Προς το περιεχόμενο

προβλημα με overclock...

fibonacci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα..εχω ενα μικρο προβληματακι.πριν λιγο καιρο πηρα καινουριες μνημες(crucial στα 800mhz με 4-4-4-12) και ειπα ναδοκιμασω να ανεβασω λιγο το μηχανημα(core 2 duo e6600 2,4ghz/gigabyte 945p-s3/400W τροφοδοτικο/geforce 7600 gs)..ανεβασα το bus speed απο 268 σε 333 και πηγα στα 2,99ghz και οι μνημες απο 800 σε 836..ολα καλα μεχρι εδω,αλλα σιγα σιγα εβλεπα οτι οι θερμοκρασιες της gpu εφταναν 70-80 και τα εριξα παλι ολα στα αρχικα,αλλα η καρτα γραφικων ακομα ανεβαζει θερμοκρασια..υπαρχει καμια ρυθμιση στα bios που να κλειδωνει την καρτα ωστε να μην περνει το overclock ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κάρτες γραφικών αντέχουν και υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που αναφέρεις.

Το θέμα όμως είναι περισσότερο τα MHz του PCI-E, παρά η θερμοκρασία ή τουλάχιστον το ένα ευθύνεται για το άλλο.

Έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις καμμένων vga λόγω αυξημένων MHz του PCI-E.

Οι κάρτες γραφικών αντέχουν και υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που αναφέρεις.

Το θέμα όμως είναι περισσότερο τα MHz του PCI-E, παρά η θερμοκρασία ή τουλάχιστον το ένα ευθύνεται για το άλλο.

Έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις καμμένων vga λόγω αυξημένων MHz του PCI-E.

Ναι, ναι, ναι.

Pci και vgg και bdd.

Πού να καταλάβει ρε συ το παιδί τι θες να του πείς?

Πες το απλά!!!

Εντάξει, κι εμείς κάναμε προγραμματισμό από 3 χρονών, αλλά δεν κάθομαι να τον φλομώσω με ωρολογίες και Pascal και C+++.

Eμμμ.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φίλε μου, το πρώτο πράγμα που κάνουμε πριν ανεβάσουμε απόδοση είναι να εξασφαλίσουμε σωστή ψύξη.

Πήγες και μου ανέβασες την bus speed -καλά ρε, και μετά λέμε ότι τα λεωφορεία δεν έχουν σταθερά δρομολόγια-...

Σα να πας και να πετάς Τ3 σε μαμά ραλλίσιο μοτεράκι. :mad:

Τσίμπα τώρα "αρπαγμένη" φλάντζα κεφαλής...

ΕΕΕΜΜΜΜ έχει στεγνώσει το λαρύγγι μας να τα λέμε.... :rolleyes:

• Super Moderators

μια χαρά τα καταλαβαίνει μου φαίνεται...

αυτό έλειπε να γράφει για gpu, fsb, timings και να μην ξέρει τι είναι η vga, το pci-e και τα mhz...

Στo βιος στην ενοτητα frequency/voltage control επελεξε pciexpressfrequency:asyc h' 100 h' auto αναλογα με το μενου του βιοσ που εχεις.Αν παρολα αυτα δεν γινει τιποτα τρεχε καθε φορα στο startup to easy tune 5 pro με ρυθμιση PCI:33 και θα στην ξε_o/c_αρει καθε φορα που μπαινεις στα windows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...