Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εχω Windows Vista. Εχει εδω και παρα πολυ καιρο που μια στις τοσες οταν ξεκιναω το λαπτοπ και μετα το βαλω στην πριζα κολλαει παρα πολυ. Οταν το βγαζω απο την πριζα ολα οκ. Τωρα τελευταια ενω κολλαει κιολας, ξαφνικα παγωνει τελειως. Δε μπορω τιποτα, λες και εχουν αποσυνδεσει το ποντικι και το πληκτρολογιο. Ο επεξεργαστης δουλευει, καθως το ανεμιστηρακι γυριζει, αλλα δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Υπαρχει καμμια εξηγηση; Επισης ειχα και εξακολουθω να εχω το προβλημα με τα τρεμοπαιξιματα που και που της οθονης. Αρχιζω να πιστευω οτι εχω πεσει σε ελλατωματικο μοντελο. Εχω το Asus g2s.
pirobatis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 δεν μας αναφερεις τα χαρακτηριστικα απο το λαπ-τοπ σου.στο δικο μου τα vista κολλαγανε τρελα εχω 1gb ραμ βεβαια και ειχα πολλα προγραμματα να ανοιγουν στο start up.δοκιμασε το αντιστοιχο του xp-manager για vista.νομιζω λεγεται vista manager ή το ccleaner που ειναι free http://www.ccleaner.com/ και αφησε μονο τα απαπαιτητα μονο.γενικα τα λαπ τοπ με τα vista δεν τα πανε καλα ειδικα εκτος μπριζας!καλο θα ηταν να δοκιμασεις να βρεις τον τροπο να απερνεργοποιησεις την λαλακια των vista να διαβαζουν 24/24ωρο τον σκληρο σου.ελπιζω να βοηθησα.
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν λεω κολλημα, οχι το κλασσικο. Παγωμα θα ελεγα καλυτερα. Αφου το κανει τελειως στο ακυρο, ακομα και να μη κανω τιποτα. Πρεπει να εχω πεσει σε ελλατωματικο μοντελο..
alex2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό με το "πάγωμα" είναι πολλές φορές λόγω μνήμης. Αν έχει δύο dimm το μηχάνημα δοκίμασε να το τρέξεις με την κάθε μία από μόνη της. Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχεις πάει ακόμα για φτιάξιμο, από ότι φαίνεται δεν δουλεύει και τίποτα σωστά. Πήγαινε το όσο είναι νωρίς, γιατί από ότι θυμάμαι από το άλλο thread όπου να'ναι σου λήγει η εγγύηση.
kokas08 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 άκου είχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα λλά με xp και πάγωνε τελείως...όταν λέμε τελείως μιλάμε σαν να μην υπάρχει ποντίκι και πληκτρολογιο...αφου έπρεπε να του άνω restart να φανταστείς τελικά αποδείχθηκε πως το πρόβλημα ήταν στην κάρτα ασυρματου δικτύοθ tornado και μόλις την έβγαλα ήταν ολα καλα σαν να μην είχε γίνει τπτ....
Deathy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παιζει να εχεις και trojan μεσα αλλα δεν ξερω αν χρησιμοποιεις το ιντερνετ παντως ψαξε στο συστημα σου κ κανε κ ενα σκαν με antivirus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.