nikoss_xx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 πήρα σήμερα έναν εξωτερικό δίσκο για να το χρησιμοποιήσω για time machine. οι απορίες μου είναι οι εξείς. 1.έχω χωρίσει σε δυο δίσκους(των εσωτερικό ενοώ)του imac το buckup θα το παίρνει και απο τους δύο η μόνο απο των κύριο δίσκο? αν το παίρνει μόνο απο των κύριο δίσκο υπάρχει επιλογή να το παίρνει και απο τους δύο? 2.ο δίσκος που πήρα ήταν ms-dos (fat),όταν πήγα να τον κάνω erase μου πεταγόταν συνέχεια το time machine και το έκοβε συνέχεια ζητώντας να προβώ σε buckup. πράγμα που έκανα. το buckup θα είναι σωστό τώρα η χρειάζεται erase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Tον κάνει format το Time Machine οπότε μην ανησυχείς. Τώρα για τα δύο partition, δεν ξέρω να σου πω. Κοίταξε στις ρυθμίσεις του Τime Machine μήπως έχει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.