DeaDeaD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: αγόρασα έναν σκληρό δίσκο 500GB και θέλω να τον βάλω εσωτερικό μαζί με τον 40GB που ήδη έχω. Στον μικρό σκληρό έχω Windows Xp πειρατικά δυστυχώς και σκέφτομαι να βάλω αυθεντικά στον καινούργιο. Το πρόβλημα όμως είναι τα εξής. Αν υποθέσουμε ότι αποσυνδέσω και τους 2 δίσκους και βάλω σαν master τον καινούργιο με τα νέα Windows και στη συνέχεια συνδέσω τον μικρό σαν slave σε αυτόν χωρίς να του έχω κάνει format θα έχει πρόβλημα??? Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία στην πράξη φοβάμαι να κάνω format στον μικρό εκτός του ότι θα χάσω τα πάντα που έχει μέσα. αν δηλαδή αφήσω τον μικρό όπως είναι και τον κάνω slave ενώ χρησιμοποιώ σαν master τον μεγάλο θα τα παίξει ή όχι. Καμμία άλλη πρόταση για το τι θα έκανε κάποιος άλλος???
kostandinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Καλημερα,εφ'οσον εχεις δισκους sata και τον καινουργιο τον 500αρι τον εχεις active,καθως και στο Bios,τον εχεις ορισει first boot device,δεν θαχεις προβλημα,[για να κανεις εγκατασταση τα win αυθεντικα, στο bios θα βαλεις , πρωτο το CD-DVD,και 2ο το δισκο,3η boot device τον αλλο],αν δεν ειναι sata θα του βγαλεις το jumberaki και θα το βαλεις slave η στο auto,ως προς το bios,ισχυουν τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.