mixalisT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ξερει κανεις αν με τα openoffice μπορουν να ανοιξουν εγγραφο με καταληξη .doc?ξερω οτι στα filters εχει κατι επιλογες για microsoft office αλλα δεν μου το ανοιγει οποιο και αν επιλεξω.αν εχω σωσει ενα εγγραφο .doc απο office 07 χωρις να κανω την πατεντα με την αποθηκευση ως office 03 το ανοιγει?εχω κατεβασει και τις 2 εκδοσεις.την 2.04 και την 3(beta).
SeKoS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μηπως το έσωσες κατα λάθος docx? Τα doc τα ανοιγει κανονικά το openoffice αλλα το docx ειναι office 07. Μην ξεχνάς οτι το ooxml απορίφθηκε αρχικά και μετά δέχθηκαν να το αναγνωρίσουν σαν International Standard οποτε δεν αναμένετε άμεσα τρελό support μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Docx=Office07 μονο ή κανα converter. http://www.noooxml.org/
Stavros_Ribo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις την επιλογή αποθήκευση ως;;;; Ούτε θα ψάχνεσαι, ούτε θα κουράζεσαι. Μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site της εταιρείας.
mixalisT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 πρεπει να ειναι docx γιατι οντως τα υπολοιπα τα ανοιγει.ευχαριστω παντως! εχεις δικιο για την αποθηκευση.το ξερω.ειναι οταν δεν ηξερα αυτο το εγγραφο και τωρα δεν εχω τα office να το σωσω αλλιως για αυτο παιδευτηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.