Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα ορισμενων threads μου cos αποχωρησης

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Admins,

Εξαιτιας υποχρεωσεων οι οποιες δε δυναται να ανασταλλουν θα επιθυμουσα να κλειδωσετε ορισμενα απο τα θεματα που εχω ηδη ανοιξει εφοσον θα ειμαι οφλαην για πολυ μεγαλο διαστημα (1-3 ετη).

Μονο στα ΑΟΑ ισα-ισα θα μπαινω για πολυ λιγα λεπτα (και σε κανενα αλλο φορουμ) επειδη ειμαι στη Δ.Ο. τους.

Ειναι τα εξης:

1) Δηλωτη

2) Koλιτσινα

3) Φαντης

Oλα αυτα ειναι χαρτοπαιγνια.

Το θρεντ της Πρεφας να μην το κλειδωσετε αφου τη δουλεια της υποστηριξης θα την κανει η Πρεφοπαρεα μας.

Επισης να κλειδωθει και το στικυ της Βιβλου

Oταν επιστρεψω και θα ειμαι διαθεσιμος θα ενημερωσω καποιον απο εσας να τα ξεκλειδωσει ωστε να συνεχιστει η υποστηριξη στον Ελλαδικο χωρο.

Thanks in advance,

Να κλειδωθει κι αυτο το θεμα καθοσον ενημερωθηκατε :-) με καλει το καθηκον.

• Super Moderators
Δημοσ.
Admins,

Εξαιτιας υποχρεωσεων οι οποιες δε δυναται να ανασταλλουν θα επιθυμουσα να κλειδωσετε ορισμενα απο τα θεματα που εχω ηδη ανοιξει εφοσον θα ειμαι οφλαην για πολυ μεγαλο διαστημα (1-3 ετη).

Μονο στα ΑΟΑ ισα-ισα θα μπαινω για πολυ λιγα λεπτα (και σε κανενα αλλο φορουμ) επειδη ειμαι στη Δ.Ο. τους.

[...]

Oταν επιστρεψω και θα ειμαι διαθεσιμος θα ενημερωσω καποιον απο εσας να τα ξεκλειδωσει ωστε να συνεχιστει η υποστηριξη στον Ελλαδικο χωρο.

Thanks in advance,

Να κλειδωθει κι αυτο το θεμα καθοσον ενημερωθηκατε :-) με καλει το καθηκον.

Αγαπητό μέλος,

Δεν ξέρουμε σε τι forum έχεις συνηθίσει να συμμετέχεις αλλά στο παρόν forum τα θέματα δεν κλειδώνονται επειδή ο δημιουργός τους αποχωρεί (προσωρινά ή οριστικά). Από τη στιγμή που "ανοίγεις" κάποιο θέμα εδώ, αυτό παύει να είναι κτήμα σου και να ορίζεις την τύχη του. Τα δε θέματα κλειδώνονται μόνο όταν κριθεί από τη διαχείριση του παρόντος forum ότι έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους ή όταν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του forum.

Οπότε, αγαπητό μέλος, κανένα topic δεν θα κλειδωθεί επειδή εσύ το επιθυμείς.

ΥΓ: Υπό κανονικές συνθήκες, το παρόν topic, μετά την απάντησή μου θα κλειδωνόταν. Αλλά επειδή κάνεις ειδική μνεία περί τούτου, το αφήνω ανοιχτό.

Δημοσ.

και εγω λεω να φυγω απο το forum οποτε αν θελετε να μου σβησετε τις 21.000 απαντησεις μου.οταν γυρισω αν θελετε μπορειτε να τις επαναφερετε:P lol

κλειδωμα τοπικ επειδη καποιος φευγει.το topic ανοιγει απο καποιον και απαντανε ολοι δεν ανηκει σε καποιον ουτε απανταει μονο ενας.

Δημοσ.

Πληρώνω τ δικαιώματα μου στο φορουμ,για να μπορώ να τ εκμεταλλεύομαι πλήρως!Ακούω τιμές που υπάρχουν...

Πάντως καλή επιστροφή να χεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...