Προς το περιεχόμενο

The Official Smallville Season 8 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν οι ελληνικοι,νομιζω 2-3 υποτιτλους πειραζαν λιγακι,και εγω ειχα ριξει αρκετο γελιο με μερικα...

Αν και με αγγλικους μια χαρα βλεπεται.

Παντως θελουμε Λοις απο εδω και περα παιδες!!

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έλα ρε γαμώτο.. Έλεος.. Δεν βλέπουν ότι είναι καιρός να το λήξουν κάποτε? Ωραία χρυσή σειρά, αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά της...

Τέσπα, προφανώς και θα τη δούμε την 9η και ελπίζουμε σε κάτι καλό!

Δημοσ.

Λοιπον, το EW εγραψε οτι πηγη απο μεσα λεει οτι

-Θα πεθανουν 2 χαρακτηρες στο τελος της σεζον

-Ο ενας θαναι "παλιος" ο αλλος "σχετικα νεος"

και τα καλα νεα τωρα...

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, δλδ δεν θα γινει παλι η μαλακια που θα τους αναστησουν σε 15 επισοδεια(αν και γενικα το Smallville ειναι πολυ σωστο σε αυτα, Lionel, Jonathan και γενικα χαρακτηρες που γινεται να πεθανουν χωρις να καταστραφει η μυθολογια της σειρας πεθαινουν μονιμα)

Δημοσ.

Βασικα καλο θα ηταν να πεθανει η Λανα.

Απλα η υπαρξη της, ακομα και με την στολη απο Κρυπτονιτη, παντα θα αφηνει ανοικτο το ενδεχομενο να βρουν μια λυσ και κραταει τον Κλαρκ στο παρελθον. Σκοτωστε την την καριολά να παμε παρακατω

Δημοσ.

μουστακι?χμ...

Στο πεζικό δεν θα έχει πρόβλημα να μένει αξυριστη 2-3 μέρες πάντως. Μέτα από το 3ήμερο θα φαίνεται....

Δημοσ.

Εγω πιστευω παντως οτι οσο εβρισκα χαριτωμενη τη Λανα στις πρωτες σαιζον,σε επομενη φαση μπορω να πω οτι μου την εσπαγε οσο η Χλοη...Και οι δυο τους πουλο...

Δημοσ.

Πολυ το γουσταρα το επισοδειο στο τελος

-Ειχε Ζατανα

-

Επιτελους ξαναμπαινει στο παιχνιδι η JLA ΚΑΙ ΜΕ WATCHTOWER ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ναι!! Βρηκαμε ρολο στην Χλοη, ΕΙΝΑΙ Η ORACLE!!!

Δημοσ.

Ανατρίχιασα στο τέλος του επισοδείου... Δεν ξέρω, δεν έχω λόγια. Τέλειο!

Ελπίζω να δούμε περισσότερο Zatanna :P

Μήπως ξέρουμε πως λέγετε το κομμάτι που παίζει στο τέλος, όταν κάνει close-up στην Chloe?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...