Προς το περιεχόμενο

The Official Smallville Season 8 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή ψήνομαι και εγώ να ξεκινήσω να το βλέπω το smallville (και για να μην ανοίγω καινούργιο thread), υπάρχει πουθενά καμία λίστα (ή να μου προτείνετε κι εσείς) των επεισοδίων που φτιάχνουν την πλοκή, ώστε να μην βλέπω τα ηλίθια fillers με το κάθε βλαμμένο που ήπιε Milk shake ala crypto και απέκτησε μια δύναμη για ένα επεισόδιο?

Δεν έχω και πολύ χρόνο οπότε αν μπορείτε να βοηθήσετε, θα είστε άρχοντες.

Thanx! :-)

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://smallville.wikia.com/wiki/Freak_of_the_week

Αυτά είναι τα FotW επεισόδια. Μπορεί όμως σε κάποιο από αυτά να έχει και σημαντικές εξελίξεις για το arc ή κάποιο non FotW επεισόδιο να είναι βλακεία και να μπορούσες να το περάσεις. Οπότε είναι αρκετά δύσκολο αυτό που ζητάς. Ελπίζω να σε βοηθήσει η λίστα πάντως.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά κατά την άποψή μου και να υπήρχε μη το κάνεις.. Άμα δεν έχεις χρόνο μη την αρχίσεις καθόλου... Από εκεί και πέρα καθε επεισόδειο κάτι είχε να προσφέρει και αυτό το κάτι δεν έχει να κάνει πάντα απαραίτητα με την υπόθεση.

Ή βλέπεις κάτι ή όχι Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολύ βαρετές περίοδοι, αλλά νταξει δεν χρειάζεται να δεις 8 seasons σε 2 βδομάδες.. Άρχισε και όταν έχεις χρόνο βλέπεις. Δεν είναι δα και η υπέρτατη σειρά που πρέπει να αφιερώσεις τον εαυτό σου για να την καταλάβεις.. Πιο πολύ για χαβαλέ είναι

Edit: Με βάση τη λίστα που σου έδωσε ο mindtrapper δεν πρέπει να δεις καθόλου τη πρώτη season..Προφανώς καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι βλακεία.. Freak of the week δεν σημαίνει απαραίτητα χάλια..

Δημοσ.
Έχω ξενερώσει με την όλη πλοκή με τη

Λάνα

. Άντε να μας αδειάζει τη γωνιά, τόσες season

Klark-Lana

βαρέθηκα πια:-D

Ναι οντως τα κατεστρεψαν ολα σε 2 επεισοδια με το ξυλαγγουρο.

Δημοσ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Metropolis_(comics)

Οι φώτος στα δεξιά λένε άλλα...αλλα δεν είμαι και expert στο θέμα..

Πλακα κάνεις? Η πρωτη πρωτη από την σειρα δεν λεει οτι για την παλια tv σειρα ειχαν το Λος Αντζελες

Oι μονες που λενε για Νεα Υορκη ειναι αυτες στο κομματι για την ταινια του 2006 Superman Returns, τωρα μιλαμε για ταινια ετσι?Οπου καποτε ο Τζοκερ ειχε σκοτωσει τους γονεις του Μπατμαν

http://en.wikipedia.org/wiki/Gotham_City

Οπως ολες οι πολεις των κομικς, καπου στηριζονται. Ε, οπως λεει και το αρθρο και εχει δικιο, το GOtham City εχει επηρροες ΛΑ, Σικαγο αλλα ουσιαστικα ειναι η Νεα Υορκη

To ιδιο αρθρο που μου περιεγραψες λεει οτι ο Σουστερ-απο τους δημιουργους-την θεωρουσε σαν το Τοροντο!! αποπου ειχε καταγωγη. Επομενως παρε το Λος Αντζελες τωρα που στο δινω γιατι αλλιως θα παρεις το Τοροντο:lol::lol:

ΥΓ. Γενικα η Μετροπολις εχει πιο ηλιο και Σουπερμαν, γιαυτο θεωρειται Καλιφορνια. Το Γκοθαμ ειναι πιο χιονι-μπιζνες-crime γιαυτο θεωρειται Νεα Υορκη

Δημοσ.

Μπορώ να πάρω και SF άμα θέλω?? :lol:

Τέλος πάντων δεν θα κολλήσουμε στις πόλεις τώρα. Η λογική σου πάντως έχι βάση. Ας βάλουν όποια θέλουν!

Πως λέτε να χάσει τις δυνάμεις της η Λάνα? Ελπίζω τουλάχιστον πριν γίνει αυτό να την πηδήξει και καμιά φορα γιατι μας τα έχουν πρηξει τελείως..

Δημοσ.

Τρεις φορές το έχει κάνει στη σειρά και όλες με την Λάνα. Άντε τέσσερις αν βάλεις και τον Bizzaro. Ειλικρινά αν είναι να πηδήξει πάλι το παλικάρι μας ας το κάνει με κάποια άλλη.

Δημοσ.
Τρεις φορές το έχει κάνει στη σειρά και όλες με την Λάνα. Άντε τέσσερις αν βάλεις και τον Bizzaro. Ειλικρινά αν είναι να πηδήξει πάλι το παλικάρι μας ας το κάνει με κάποια άλλη.

Εδώ μας πήρε 5 (?) seasons να πηδήξει τη Lana, δεν νομίζεις πως ζητάς πολλά τώρα? :lol:

Δημοσ.
Εδώ μας πήρε 5 (?) seasons να πηδήξει τη Lana, δεν νομίζεις πως ζητάς πολλά τώρα? :lol:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι του πήρε πιο πολλές απο 5 season?:lol::lol: Μα και αυτός πάλι πήγε και έμπλεξε με τη

Λάνα

. Μη τη φτάσουμε τη σειρά 20 season , έλεος:mad:

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι του πήρε πιο πολλές απο 5 season?

όχι όχι' date=' 5η ήταν!

http://smallville.wikia.com/wiki/Clark_Kent

Initially, Clark was not sorry to see them go. With no secrets between them anymore, Clark and Lana finally began a normal relationship. When three metahuman criminals from Belle Reve escaped and held Lana, Jonathan, and Martha hostage, Clark and Chloe were able to stop them without his abilities. When he discovered that Lex was responsible for their escape, Clark ended their friendship. Shortly after, Clark and Lana had sex for the first time in Lana's apartment.

Έτσι, το φλογερό αγόρι! :lol:

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 04 : 30 : 17-----

Ναι θα καταντησει Λαμψη σε λιγο.Αν και παιζει οι ηθοποιοι της Λαμψης να ναι κλασεις ανωτεροι απο τη Λανα ε..

Lana vs. Βίρνα!

Not bad! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...