Προς το περιεχόμενο

The Official Smallville Season 8 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, στο επισόδειο που η Λάνα συμπεριφέρεται τέρμα bad-ass (δεν θυμάμαι σεζόν) και πηγαίνουν στην πισίνα του λυκείου... Απλά speechless

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kaizer για την Tess Mercer δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα απο οτι το είπες. Οσο για το Kristinaki δεν θεορώ καν πως υπάρχει ανταγονισμός από καμία. Η Lois οσο πιο πολύ την βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει, ειδικά φέτος που έχει αλάξει look.

Δημοσ.

η λανα ειναι σιγουρα κατα πολυ καλυτεροι απο τις αλλες αλλα εννοειται οτι η καρα ειναι 10χ καλυτεροι απο την λοις

Δημοσ.
Η Lois οσο πιο πολύ την βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει, ειδικά φέτος που έχει αλάξει look.

Συμφωνω. Γενικα εχει ενα απλα γλυκο προσωπο και μια κορμαρα, δεν εχει εξωτικη ομορφια τυπου Λανα ουτε τιποτα προστυχο. Αυτο το "σοφιστικε, ησυχο κοριτσι" με το καστανο μαλλακι και τα πουκαμισακια της ταιριαζει καλυτερα απο το αγριο νιατο που παριστανε

(Αν και by far με το κορμι της ειναι για πιο sporty στυλακι, πιο αθλητικο, ξερεις, cute face-killer body)

Δημοσ.

Έλεος ρε, καλή φατσικά η Λάνα αλλά από σώμα σκουπόξυλο. Σαν ανορεξικό 12χρονο είναι.

Από αυτές που συζητάτε Alice - Mercy - Kara+Lois στα ίδια, ωραία σώματα φάτσες μέτριες - Lana - Chloe τιμητική συμμετοχή επειδή είναι ΧΧ. Ψήνομαι να βάλω τη μάνα του Clark πάνω από Chloe.

Δημοσ.

οχι και σκουποξυλο η λανα και γαμω τα σωματα εχει ενταξει δεν εχει και το σωμα της καρας αλλα και παλι ειναι γαματη

Δημοσ.
δεν την λες την λοις και ησυχο κοριτσακι

To στυλακι της απο μαλλι, ντυσιμο, βαψιμο τι σου κανει στην 8η σεζον?Τσουλι και αγριο παρτυ ανιμαλ?

Δημοσ.

Ρε συ αλήθεια τώρα, αυτό best episode ever;

Εμένα μου φάνηκε ένα απλά καλό επεισόδιο, έχουμε δει χαλαρά καμιά 20αριά καλύτερα.

Γι' αυτό το επεισόδιο περίμενα κάτι πολύ καλύτερο :(

Δημοσ.

Καιγω πιστευω απο την αλλη οτι ΧΑΛΑΡΑ εχω να δω τετοιο επισοδειο απο την 2η-3η σεζον καπου εκει που ειχε απολα και Doomsday και κλαψα και Λοις και Κλαρκ και απολα μεσα και VGA και SMS και(δεν το συνεχιζω)

Ρισπεκ' το επισοδειο ηταν αποθεωση

Δημοσ.

Μπορεί να περίμενα άλλα εγώ...

Στέκομαι στα αρνητικά, γιατί ΔΕΝ είπα ότι ήταν κακό γενικά, αλλά κάποια πράγμα με ξενερώσαν:

Μα το όλο sotryline του Doomsday είναι πως να το πω...Ανολοκλήρωτο. Και μένα δεν με πειράζει που τον εισήγαγαν μέσα από τον Ντέιβις.

Δύο-τρεις σκηνές Doomsday μόνο;

Και ο σκοπός ολόκληρου Doomsday ήταν να κάνει ντου στον γάμο;

Και ο Κλαρκ για άλλη μια φορά βγήκε εκτός λόγω Κρυπτονίτη;

Χώρια αρκετές στιγμές βαρετών διαλόγων και δεν αναφέρομαι στις σκηνές Κλαρκ-Λόις που τις περιμένω πως και πως.

Κακό είναι να μας έδειχναν επί 15 λεπτά τον Doomsday να πλακώνεται στα μπουνίδια με τον Κλάρκ;

Α και εννοείται ότι καλά τον παρουσίασαν στην τελική του μορφή τον Doomsday

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...