Προς το περιεχόμενο

The Official Smallville Season 8 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για την επιστροφή της Κάρα.

α) ομορφαίνει την σειρά

β) γαμάτο να χουμε τα ξαδέρφια tag-team

edit: άκυρο.. τώρα που είδα όλοκληρο το επισόδειο, ξενέρωσα με την αποχώρηση... παρόλαυτα, είχε ενδιαφέρον τέλος

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επρεπε να το ειχες καταλαβει απο την αρχη οτι η καρα θα φυγει αφου

δεν ειναι στο βασικο καστ για αυτη την σεζον

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που θεωρει οτι απο φατσα ειναι σκυλομουρα και καλυτερη μονο της Χλοη και πως Λανα και Λοις ειναι πολυ καλυτερες?

Δημοσ.
δεν εισε μονος, ας μιν ξεχναμε και το Αλισακι ε?

H Alison δεν ηταν ρολος, ηταν ονειρωξη απλα δεν επαιξε πολυ

Κατι προστυχο μου βγαζει και η Τες Μερσερ, πρεπει να κανει βρωμικο κρεβατι:lol:

Δημοσ.

Για τη σειρά μιλάνε τα παιδιά :-) Συγκεκριμένα ασκούν κριτική επί των casting επιλογών και των ικανοτήτων αυτών σε ένα ευρύ φάσμα υποκριτικής...

Δημοσ.
Ειμαι ο μονος που θεωρει οτι απο φατσα ειναι σκυλομουρα και καλυτερη μονο της Χλοη και πως Λανα και Λοις ειναι πολυ καλυτερες?

Συμφωνω εν μερει.Δηλαδη μπορει να μην εχει ΤΟ προσωπο,αλλα εχει τα χρωματα τα ωραια (μπλε ματι κτλ) και το σωμα.Απο τη Λανα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη.

Να σου πω την αληθεια ουτε και της Λοις το προσωπο με τρελαινει,απλα ειναι αλογα,οποτε αυτην θα διαλεγα αν υτπηρχε διλημμα:-D

ps:απο ολες προτιμω alice αλλα ενταξει δεν επαιξε κ σε πολλα επεισοδια.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να προτιμας το απλα μπλε ματι Καρα απο το απιστευτο σχιστο, μεγαλο, με τεραστια βλεφαριδα τελειο ματι Λανας εκτος αν εισαι "ξανθια να ειναι κι οτι ναναι"

Για την Λοις συμφωνω, το προσωπο της ειναι απλα χαριτωμενο ενω απο σωμα μπομπα

Παντως ειδικα για την Καρα να μου το θυμηθειτε, αυτη σε 10 χρονια θα ειναι μεγαλο μπαζιδι, σοβαρα, εχει πολυ εντονα ζυγωματικα και μικρο πηγουνι, μολις "χαλαρωσει" λιγο θα γινει σαν μουμια

Δημοσ.

Καλά, η Λάνα έχει ΤΙΣ ματάρες. Δεν παίζονται.

Αλλα σαν σύνολο, θεωρώ πολύ μπροστά την Κάρα.

Και ναι, εννοείται οτι η Λοις είναι σκέτο άλογο

π.ς.

η Άλις δεν με τραβάει τόσο. Δεν ξέρω, κάτι δν μαρέσει πάνω τις

Δημοσ.

Δημητρη,σου λεω εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα χρωματα της Καρα απο της Λανας.Προφανως το προσωπο της Λανας ειναι πιο ωραιο,αλλα οπως και να το κανουμε ειναι πιο εντυπωσιακη η Καρα.

Τεσπα διαλεγω Λοις γιατι εκει π στο τρειλερ βγαινει απο το νερο εινα κολαση!

Ενταξει παιδια και ο Κλαρκ ωραιο παιδι ε?χαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...