KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον ειπανε μετα την JLA να αρχισουν να δειχνουν και την αλλη την παπαρια των villains-το Crisis μου μεσα! Που τα εκανε μοδα-παντως fotw μελουρια μου φανηκε. Απο την αλλη βεβαια, κατι τετοιο το περιμενα(συνηθως ετσι παει το 20 μεχρι το 4ο-5ο επισοδειο) και μονο οτι εδειξε και πεντε πραγματα main story καλο ειναι. Σαν να βλεπεις Αιγαλεω-Ιωνικος και να ερθει 1-1 με 2 φαουλ, μαπα ματς αλλα ειδες 2 γκολακια τουλαχιστον
Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν είχε φέτος το ολο Clark-Lois ειδύλιο, δεν θα καθόμουν καν να το δω... Κατάντισε βαρετό
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δε ξέρω γιατί, αλλά φέτος η σειρά μου φαίνεται πολύ ανανεωμένη, ίσως εξαιτίας του ειδυλίου Lois & Clark. Δηλαδή βλέπω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση τα επεισόδια. Και η Mercy είναι απίστευτη γυναικάρα ε.
john1987 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ναι αλλα η βλακοφατσα η Χλοη που εχει γινει super-intelligent και δεν ξερω κ γω τι,μας εχει χαλασει λιγο ε...Οπως και το ειδυλλιο με Τζιμυ... Τουλαχιστον ο Κλαρκ εχει αρχισει και γινεται λιγοτερο φλωρος!
KaizerSoze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 1. Πολυ καλο το επισοδειακι παμε σιγα σιγα προς Doomsday, JLA και Villains United 2. Δεν ξερω αν μου αρεσει η darker side του Κλαρκ με την εμμονη και το ηρωηιλικι και το σκοπο που αγιαζει τα μεσα κτλ. Δηλαδη μου αρεσει πολυ αλλα νομιζω ειναι καπου Out of character, πανε να βαλουν Batman philosophy στον Σουπερμαν και δεν ξερω πως θα βγει
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Σιγά σιγά οδεύουν προς τη λύτρωση και στο τέλος αυτού... Chloe!
vasilis_c Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 εμενα παλι δεν μο φανηκε και πολυ καλη η 8η σεζον καταρχας η σειρα λεγεται σμολβιλ και μονο σμαλβιλ δεν υπαρχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 αυτό έλειπε μετά από 8 seasons να τρώμε ακόμα στην μάπα το "χωριό"
DimitRi_Del Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλά το πάει, έχει αλλάξει πολύ και έχει γίνει πιο σκοτεινό και όχι teen-series όπως ήτανε (περίπου) στην αρχή. Εδώ υπάρχουν και σειρές που λέγονται Prison Break και δεν έχει να κάνει με φυλακές, τουλάχιστον στο Smallville σε κάθε επεισόδιο όλο και κάτι δείχνει από το χωριό
wildgirl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ειδα ολη τη σειρα μεχρι και την 7η σεζον πριν μερικους μηνες (ειχα βαρεθει ηδη απο την 3η αλλά ελεγα δε μπορει, κατι θα αλλαξει στις επομενες και με αυτο το σκεπτικο την ειδα μεχρι τελους) και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Ελεος δηλαδη ολο τα ιδια και τα ιδια... Μονο εκει που εμαθε η Λανα (επιτελους!) και το παραδεχτηκε και ο Κλαρκ ειχε λιγη φαση, κατα τα αλλα νέκρα! Αλλά με αυτα που διαβαζω εδω για την 8η σεζον...Και κυρίως οτι ο Κλαρκ ξεφλώρεψε!!!!! Το διαβασα και δεν το πιστευα ότι ο λόρδος της φλωριάς γίνεται αλάνι...! Έτσι μου 'ρχεται να κατεβασω να δω! Δεν εχω καταλαβει βεβαια το love story Κλαρκ-Λόις...Χωρισε με τη Λάνα (δε θυμαμαι κιολας...) ??
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ξεκίνα 8η λέμε, είναι η καλύτερη με διαφορά!
Kasrith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αυτό έλειπε μετά από 8 seasons να τρώμε ακόμα στην μάπα το "χωριό" απο το στόμα μου το πήρες... έλεος δηλαδη ρε παιδια, θα βγούν 15 σεζόν και θα είναι ακόμα ο Κλάρκ στο λύκειο?? τά σπασε η στολή στο ε7
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ξεκίνα 8η λέμε, είναι η καλύτερη με διαφορά! Καλα, σαν γενικος ρυθμος και υφος η 2η και η 3η κυριως με την σχιζοφρενεια του Λεξ ηταν καλυτερες κατα την γνωμη μου απλα η 8η ειναι πολυ refrshing, εχει πολυ καλο στυλακι και υφος ακομα και στα σκηνικα και στους χαρακτηρες και στα ρουχα και ειναι πιο cool και αν σεταρει καπως καλυτερα τα "συνοδευτικα" γυρω απο το κυριως πιατο(γιατι τα ψιλομπερδευει αν θα δωσει βαση στο main plot ή στα fotw) τοτε παει για μια πολυ καλη σεζον Αν δε, δουμε και περισσοτερο JLA και Villains United τοτε οντως θαναι τοπ. Παντως περισσοτερο καλο εκανε που εφυγε ο Λεξ και η Λανα παρά κακο
wildgirl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ας μου γραψει καποιος σε σποιλερ τι απεγινε η Λανα μετα απο τοσο αγωνα να ειναι μαζι με τον Κλαρκ...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Την καταντησε ο Μπρεινιακ σε μια ημικωματωδη κατασταση κιετσι και οταν την ξε-μπλοκαρε ο Κλαρκ καταλαβε οτι κοντα του κινδυνευει και ετσι του εφτιαξε μια κασετα που του λεει "Σε αγαπω αλλα οσο ημαστε μαζι μια ζωη θα κινδυνευω να πεθανω, φευγω, αν με αγαπας μην με ψαξεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.