SomeRandomGuy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μήπως ξέρουμε πως λέγετε το κομμάτι που παίζει στο τέλος, όταν κάνει close-up στην Chloe? Και 'γω αυτό ήθελα να ρωτήσω. Δώστε μας τα φώτα σας.
duende Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 επειδη δεν εχω δει αλλο επεισοδιο μετα την 6η σεζον, πεταει-πεταει ο γαιδαρος (Κλαρκ) η ακομα?..
Bigalice Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά γεια σας k από μένα είμαι νέος στην σελίδα k μπήκα μονο για να κουβεντιάζουμε για την αγαπημένη μου σειρά. διάβασα όσα έχετε γράψει έχετε δίκαιο σε πολλά όπως πχ την λάνα πολύ "σπαστικια" , καρα πολύ όμορφη , lois θεα , χλόη κάτι που δεν μπορώ να σχολιάσω απλά κάτι το οποιο το βάλανε και έπιασε. γενικά έχω δει όλα τα επεισόδια από την πρώτη μέχρι την 8 σεζόν δεν λέω υπήρχαν βαρετές σεζόν για μένα προσωπικά η 1 k η 2 από εκεί k μετά είχε να πει πολλά η σειρά αλλα μην σας πρήζω άλλο με πράγματα που έχουνε περάσει k έχετε ακούσει εκατομμύρια φορες....πάμε στο τελευταίο επεισόδιο που έχει παίξει το Stiletto ΘΕΤΙΚΑ 1.Μου άρεσε αρκετά καλο επεισόδιο είχε γέλιο στις φάσεις clark k lois ειδικά στο γραφείο που κοιτούσαν τις τσάντες 2.μου άρεσε πολύ η lois σαν ηρωίδα τις πήγαινε πολύ k ήταν αρκετά έως πολύ sexy 3.μου άρεσε που ο " δεν πετάς κυρα μαρία δεν πετάς πετάς " μπήκε μπροστά στην σφαίρα ενώ ήταν αδύναμος από το κρυπτονίτη που τελικά υπάρχει παντού ένας.....όπως ο μύθος ΑΡΝΤΗΤΙΚΑ 1. ο ρόλος του jimmi σε αυτή την σειρά για μένα δεν έπρεπε να παίζει σε αυτό μην σας πω k γενικά 2.ότι διάλεξαν λάθος περίοδο στην σειρά για ένα τέτοιο επεισόδιο ίσως αν το βάζανε μετά το 3-4 επεισόδιο να ήταν καλά 3.η χλόη που κρατάει κάτω το τερατάκι k άρχισε να γίνετε εντελώς "σπαστικια" έχουν μείνει τα εξής επεισόδια k έχουμε σεζόν finale k πάμε foul για 9 σεζόν 30-04-09 #8-20 "Beast" ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΡΥΠΤΟΝΙΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΟΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Ο ΝΤΕΙΒΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΧΛΟΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ !! Η ΧΛΟΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙΒΕΡ. Ο ΤΖΙΜΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΛΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ Η ΧΛΟΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΣ...!!!! 07-05-09 #8-21 "Injustice" ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ : Η ΤΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ..!! Η ΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ . Ο ΟΛΙΒΕΡ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΡΚ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΙΒΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΛΕΞ..!!! Η ΧΛΟΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣ. Η ΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ DOOMSDAY..! Ο ΟΛΙΒΕΡ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ DOOMSDAY...!!! 14-05-09 #8-22 "Doomsday" SEASON FINALE ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.. Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑ....Ο ΚΛΑΡΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.!! O OΛΙΒΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΣ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΛΟΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΣ ΣΕ DOOMSDAY Η ΠΟΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ..!! Ο ΚΛΑΡΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΜΩΣ Η ΧΛΟΗ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΣ..!! Ο ΚΛΑΡΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ DOOMSDAY ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΡΥΠΤΟΝΙΑΝΩΝ...!!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ...!!! Ελπίζω όλα όσα έγραψα k όσα είπα να σας έλυσαν απορίες που τυχόν είχατε k να σας άρεσαν όσα είπα ελάτε να μιλάμε για την σειρά γιατί όσο k να έψαξα δεν βρήκα σελίδα που να ασχολείται τόσο με την 8 σεζόν ελάτε να γίνουμε το πρώτο site που θα μιλάμε για το τελευταίο επεισόδιο που θα παίζει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 [...]Ελπίζω όλα όσα έγραψα k όσα είπα να σας έλυσαν απορίες που τυχόν είχατε k να σας άρεσαν όσα είπα ελάτε να μιλάμε για την σειρά γιατί όσο k να έψαξα δεν βρήκα σελίδα που να ασχολείται τόσο με την 8 σεζόν ελάτε να γίνουμε το πρώτο site που θα μιλάμε για το τελευταίο επεισόδιο που θα παίζει Καλώς ήρθες. Όταν γράφεις στην παρούσα ενότητα του Κινηματογράφου-Τηλεόρασης, σεβάσου τα υπόλοιπα μέλη και χρησιμοποίησε τη λειτουργία . Περισσότερα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189325 Στο πρώτο σου μήνυμα πρόσθεσα εγώ τα απαραίτητα SPOILERS όπου έκρινα αναγκαίο. Την επόμενη φορά σε παρακαλώ να το κάνεις εσύ. Εάν ΔΕΝ το κάνεις, θα αναγκαστώ να σβήσω το μήνυμα που περιέχει στοιχεία που αποκαλύπτουν υπόθεση στα υπόλοιπα μέλη. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.