Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για ψύκτρα και νέο κουτί

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα αγαπητοί insomniacs.

Εχω τον Intel C2D E4500 σε stock κατάσταση και θα ήθελα να τον ανεβάσω λιγάκι.Ομως, θέλω παράλληλα να αλλάξω και ψύκτρα.

Ποια μου προτείνετε μέχρι 30 ευρώ?Επίσης, ποιο μαύρο κουτί Middle Tower θα παίρνατε, μέχρι 40 ευρώ?

Γενικά δε θέλω να επενδύσω πολλά στο κουτί, με ενδιαφέρει απλά να πάρω καινούριο, ώστε αφενός να κουμπώνουν εύκολα τα drives(και όχι με βίδες) και να είναι λίγο πιο συμμαζεμένο από το μπάχαλο που έχω τώρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες σας.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ψύχτρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650349

δυστυχώς δεν ειναι διαθέσιμη άμεσα αλλα πιστευω θα ξαναφέρουν σύντομα....

31 ευρώ έχει κ δεν εχει να ζηλέψει τπτ απο τις ψύχτρες του 50ευρου.

Να΄σαι καλά φίλε, φαίνεται πολύ δυνατή πρόταση!

Για κουτί, σκέφτομαι τελικά ένα Coolermaster των 60+ ευρώ, μιας και τελικά έχω πίστωση 20 ευρώ από Πλαίσιο. :)

• Super Moderators
Για ψύχτρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650349

δυστυχώς δεν ειναι διαθέσιμη άμεσα αλλα πιστευω θα ξαναφέρουν σύντομα....

31 ευρώ έχει κ δεν εχει να ζηλέψει τπτ απο τις ψύχτρες του 50ευρου.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809021

αυτή τότε :P

Tι ωραία, τι καλά, αγόρασα σήμερα αυτό και μόλις ήρθα σπίτι, γεμάτος χαρά να το ανοίξω, διαπίστωσα ότι είναι διαλυμμένο το κουτί!

Δεν ξέρω αν έπεσε ή κάτι τέτοιο, αλλά το side panel είναι σαν να έπεσε από τον 8ο όροφο ή να το κλότσησε ο Πελέ, και το σασί έχει στραβώσει...

Αυριο έχει φωτό.

Ετοιμο το νέο σύστημα...

Pc_2.jpg

Pc_3.jpg

Pc_1.jpg

Τελικά πήρα μια ψύκτρα CoolerMaster, γιατί οι 2 παραπάνω καθυστερούσαν να παραδοθούν...

Με 2 12αρηδες ανεμιστήρες στο κουτί και την ψύκτρα, σε stock σύστημα, έπεσε κατά 15C ο cpu και κατά 10C το σύστημα, με Artcic Cooling πάστα.

Ευχαριστώ παιδιά και πάλι.

Ρε S2Katana, πώς την έβαλες έτσι την ψύκτρα; Εγώ θα την έβαζα έτσι ώστε το ανεμιστήρι της να φυσάει προς το άλλο ανεμιστήρι, ή τουλάχιστον θα έβαζα ένα στο πάνω μέρος να εξάγεται ο ζεστός αέρας από το εσωτερικό...

Εμ έλα ντε και εγώ έτσι την έβαλα στην αρχή, όπως λες εσυ, και μετά ξύλωνα ψύκτρες και πάστες.!

Ομως, ο ανεμιστήρας της ψύκτρας στέλνει τον αέρα προς το πάνω μέρος του κουτιού, μέσα από την ίδια την ψύκτρα.Εκεί έχω ένα 12άρη, που βγάζει τον ζεστό αέρα έξω.

Γιατί, τι έγινε και ξύλωνες ψύκτρες και πάστες;

Αν έχεις άλλο ένα 12αρι στο πάνω μέρος (εκτός απο εκείνο αριστερά της ψύκτρας), πάω πάσο...

Edit: Σορρυ, τώρα είδα τις βίδες στην πρώτη φωτό, οκ... ;)

Ξύλωνα, γιατί στην αρχή το είχα βάλει όπως εσύ σκέφτηκες, αλλά τελικά είχαν δίκιο οι οδηγίες της Coolermaster.

Ναι, όπως σωστά είδες, έχω άλλο ένα 12άρι.

μεγιες-μεγιες το κουτι αψογο και με θεσης για ανεμιστηρες στην οροφη ;) για να βγαινει ο ζεστος αερας της ψυκτρας :-)

Σε ευχαριστώ φίλε, να'σαι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...