Προς το περιεχόμενο

aircrack-ng και intel pro 2200 wireless card

skone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλει η κάρτα να μπορεί να μπει σε monitor mode, κάτι που δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να το κάνει η intel. Σε κάθε περίπτωση, δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα τωρα δοκιμασα κατι εντολες ποθ βρηκα σε ενα φορουμ και οταν δινω ifconfig δεν μου βγαζει καν την eth1 pou einai i wireless

μου βγαζει μονο eth0(ethernet) και lo

χαλια τα εκανα!!!!

Το aircrack-ng από μόνο του ως πρόγραμμα δε κάνει χρήση της ασύρματης κάρτας. Προφανώς δοκιμάζεις κάποιο από τα άλλα προγράμματα του πακέτου aircrack-ng.

Ένα ζήτημα με τις ασύρματες κάρτες είναι ότι σε ορισμένες εκδόσεις του λογισμικού δεν είναι εύκολο να γίνει μετάβαση της κάρτας σε monitor mode, με αυτόματο τρόπο. Δηλαδή πρέπει να το κάνεις με το χέρι. Για παράδειγμα, αν η διασύνδεση (interface) είναι wlan0,

Α. Κάνεις απενεργοποίηση του Network Manager, διότι θα σου αλλάζει τα κανάλια αυτόματα. Δεξί κλικ και Απενεργοποίηση.

Β.

ifconfig wlan0 down

iwconfig wlan0 mode monitor

ifconfig wlan0 up

Γ. Επιβεβαίωσε ότι με iwconfig wlan0 ότι η διασύνδεση είναι σε κατάσταση monitor.

και τώρα τα προγράμματα πρέπει να δουλεύουν.

Για τις παραπάνω εντολές, όταν κάνεις επανεκκίνηση, θα γίνει αυτόματα αρχικοποίηση, οπότε δε χαλάς κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...