JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω ένα ΜΕΓΑ πρόβλημα που είναι το εξης. Έχω ένα λαπτοπ toshiba satellite a80-129 με περασμένο το τελευταίο bios update(που είναι το 2.80) και επειδή το μαμήσιο dvdrw(Με ενεργοποιημένο το dma mode) που είχε δεν γράφει dual layer dvds είπα να το αλλάξω, έτσι κι έκανα πήγα αρχικά και αγόρασα ένα pioneer kd-08 και μετά ένα optiarc ad-7593A ενώ τα βλέπει και τα αναγνωρίζει κανονικότατα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ενεργοποιήσω το dma mode με αποτέλεσμα να παίζει τα βίντεο σπασμένα να γράφει τα dvd/cd πολύ μα πάρα πολύ αργά και γενικότερα να ΜΗΝ δουλεύει σωστά το dvdrw. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους τελευταίους Intel chipset drivers απο το επίσημo σάιτ της intel δοκίμασα να απεγκαταστήσω εντελώς και να ξανά εγκαταστήσω τους drivers της intel 82801fbm ultra ata storage controller αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Τι μου προτείνετε να κάνω για να λύσω αυτό το γα... πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αν πας διαχείριση συσκευών ελεγκτές ide ata/atapi βλέπεις σε τι κατάσταση δουλεύει ο σκληρός.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Φίλε εννοείτε ότι το δοκίμασα είδη αυτό και είναι στο "PIO" και ακόμα και στην επιλογή "dma εάν είναι διαθέσιμο" να το βάλεις δεν αλλάζει...
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μήπως μέσα στο bios εχει κάποια επολογη? δοκίμασε firmware update στη συσκευή .
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Όχι δεν έχει απολύτως καμία επιλογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.